Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Diesel jakker til børn

3
Størrelse
40%
Diesel Dynejakke - Jdolmir - Sort Diesel Dynejakke - Jdolmir - Sort 689,97 DKK
Oprindeligt:  1.149,95 DKK  
40%
Diesel Dynejakke - Jdolmir - Grøn Diesel Dynejakke - Jdolmir - Grøn 689,97 DKK
Oprindeligt:  1.149,95 DKK  
40%
Diesel Dynejakke - Navy Diesel Dynejakke - Navy 1.163,97 DKK
Oprindeligt:  1.939,95 DKK  

Jakker fra Diesel til børn

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af Diesel jakker til børn. Diesel gør meget ud af at producere en jakke i en høj kvalitet.

Vi fører et lækkert udvalg af jakker til børn i alle aldre fra bl.a. Diesel, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med jakkens kvalitet.

Du har derfor nogle gode chancer for, at finde dette års jakke, uanset ønsker for design, prints og farver. Fandt du ikke den helt rigtige jakke fra Diesel? Tag endelig et kig rundt i resten af sortimentet af jakker til drenge og piger - sortimentet er stort, så du burde kunne finde det helt rigtige sæt.

Jakker fra Diesel og mange andre

Uanset om du leder efter en jakke overgangsperioderne, som din pige eller dreng kan have på, til både hverdag og aktiviteter eller en jakke til fine lejligheder, så kan du finde den helt rigtige Diesel jakke til din pige eller dreng. Hvis ikke du finder en jakke fra Diesel, så fra et af de andre gode brands.

Shop Diesel jakken med gratis børnepengekredit

Hos Kids-world har I mulighed for at få din pige eller drengs Diesel jakke leveret med gratis fragt, såfremt at Diesel jakken skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv