Lige nu - Spar 40% på Creamie udsalg - Gælder t.o.m. 18/7 kl. 23:59

Danefæ Strømper

(2) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-30%
Danefæ Strømper - Flamingo Cherry
Danefæ Strømper - Flamingo Cherry 39,95 DKK     Spar 11,99 DKK   
27,96 DKK 


-30%
Danefæ Strømper - Petroleum
Danefæ Strømper - Petroleum 39,95 DKK     Spar 11,99 DKK   
27,96 DKK Danefæ strømper

Danefæ strømper er i en god kvalitet - med kendte danefæ prints indvævet i strømpen. Strømper fra Danefæ findes altid i matchende farver til tøjet - og fås med fx danefæ vikingen på siden, eller i seje danefæ striber i gode farver.

Danefæ strømper er dansk design i en super elastisk kvalitet - perfekte til børnefødder. Med danefæ strømper på fødderne kan du let lave et gennemført Danefæ sæt, og være sikker på både pasform og kvalitet er i top.

Er du derfor på udkig efter Danefæ strømper til dine børn, er du kommet til det helt rigtige sted. Du finder Danefæ strømper i et stort udvalg af neutrale og smarte farver. Danefæ strømper kan ligeledes købes i et stort spænd af størrelser, sådan at både de små og store børn kan få et par.

Køb et godt lager af Danefæ strømper

Det kan være en god idé at investere i mere end et eller to par strømper fra Danefæ. Strømper har det med at blive slidt meget - især hvis jeres dreng eller pige slæber fødderne hen over gulvet. Det sker også, at strømperne bliver væk i forbindelse med vaskningen, så et godt råd er, at købe lidt ekstra strømper ind.

Tilføjet kurv