Efterårsstyles fra Tommy Hilfiger nedsat 25% i dag KUN i dag d. 19. december! Gælder også Reebok og GoBabyGo
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Danefæ Sengetøj

(2) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Danefæ Sengetøj - Baby - Orange/Rød Svane
Danefæ Sengetøj - Baby - Orange/Rød Svane 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK 


-35%
Danefæ Sengetøj - Baby - Rød/Fuchsia
Danefæ Sengetøj - Baby - Rød/Fuchsia 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK Lækkert sengetøj fra Danefæ

Er du på udkig efter noget Danefæ sengetøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et bredt ud udvalg af Danefæ sengetøj i god kvalitet. Sengetøjet fra Danefæ kommer i flere forskellige styles - både til drenge og piger - så kig dig omkring i vores udvalg, og se om ikke du finder et smart sæt sengetøj.

Sengetøjet består som regel af et pudebetræk og et dynebetræk. For god ordens skyld skal du dog kontrollere beskrivelsen af produktet, om hvorvidt der følger et pudebetræk med. Pudebetrækkene lukkes enten med foldelukning, snore eller med skjulte knapper - dette står også beskrevet i produktbeskrivelsen.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra mange kendte mærker

Vores sortiment er stort og bredt, sådan at vi kan tilbyde dig præcist det sengetøj, som du er på udkig efter. Hvis du derfor ikke finder det helt rigtige sæt Danefæ sengetøj, skal du endelig ikke tøve med at kigge rundt i de andre kategorier.

Du finder også andet end sengetøj fra Danefæ

Foruden sengetøj, finder du også rigtig mange andre produkter fra Danefæ her hos Kids-world.dk. Når du handler hos os, får du ved levering af pakken i Danmark, fragten betalt af os. Så hold derfor altid øje med de nye styles, som løbende tilføjes til kollektionerne.

Tilføjet kurv