UDSALG - Sommerudsalget 2019 er startet - spar 30% på 21.000+ varer Masser af gode tilbud!

Creamie vinterjakke til børn & teen

(9) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Creamie Frakke - Navy m. Guld
Creamie Frakke - Navy m. Guld 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


-50%
Creamie Frakke - Polyester/Uld - Rød
Creamie Frakke - Polyester/Uld - Rød 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


-50%
Creamie Frakke - Rød
Creamie Frakke - Rød 499,95 DKK     Spar 249,98 DKK   
249,98 DKK 


-50%
Creamie Dynejakke - Navy
Creamie Dynejakke - Navy 499,95 DKK     Spar 249,98 DKK   
249,98 DKK 


-50%
Creamie Jakke - Lily - Imiteret Pels - Gråbrun
Creamie Jakke - Lily - Imiteret Pels - Gråbrun 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Vinterjakker fra Creamie til drenge og piger

Når sommeren er ved at gå på hæld, er det tid til at tænke på vinterjakker til ungerne. Er børnene vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Creamie vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Creamie til børn. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe din vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene varme og tørre. De kolde måneder byder ofte på regn og sne, hvilket også skal kunne holdes ude.

Creamie vinterjakker i flotte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Creamie kommer i flere forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af Creamie vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Creamie, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Creamie vinterjakker med tekniske egenskaber

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Creamie skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en Creamie vinterjakke med god åndbarhed, da vinterjakken fra Creamie dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Creamie vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Creamie skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Creamie, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets behov. Er dit barn kuldskær, eller er dit barn et fa dem, der altid har det for varmt? Vælg en vinterjakke fra Creamie efter barnets behov.

Creamie vinterjakker med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Creamie eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv