Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Color Kids vinterstøvler til børn

8
Skostørrelse
35%
Color Kids Vinterstøvler - Fudge Color Kids Vinterstøvler - Fudge 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler - Phantom Color Kids Vinterstøvler - Phantom 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Fossil Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Fossil 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Phantom Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Phantom 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler - Fudge Color Kids Vinterstøvler - Fudge 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Fudge Color Kids Vinterstøvler m. Lys - Fudge 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler - Fossil Color Kids Vinterstøvler - Fossil 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Color Kids Vinterstøvler - Phantom Color Kids Vinterstøvler - Phantom 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Varme Color Kids vinterstøvler til drenge og piger

Color Kids vinterstøvler er fra det farverige firma, der er kendt for deres gode overtøj til børn. Color Kids vinterstøvler til børn er, lige som tøjet, i farverigt design med høj komfort og stor slidstyrke.

Color Kids vægter kvaliteten af deres produkter meget højt og at børnene har stor bevægelsesfrihed til at opleve glæden ved udendørsaktiviteter - også om vinteren, når vejret bliver koldt og vådt. 

Color Kids vinterstøvler af høj kvalitet

Color Kids støvler er perfekte til vintersæsonen og de lave temperaturer. Vinterstøvler isolerer godt og er vandtætte, vindtætte samt smudsafvisende, så drenge og piger kan lege tagfat i sneen eller løbe om kap i nedfaldne blade i skoven. 

Støvlerne fra Color Kids kan justeres, så de sidder optimalt på barnets fødder. Produkterne bliver fremstillet med omtankte for miljøet og bliver testet i det virkelige liv for at sikre den høje kvalitet. Kids-world fører Color Kids vinterstøvler til drenge og piger. Se de flotte farver online på webshoppen.

Color Kids vinterstøvler til vinterperioderne

Når de varme sommerdage bliver skiftet ud med de kolde nogle af slagsen, er det rart at være på forkant med garderoben. Vinterstøvlen skal være i orden, sådan at jeres dreng eller pige kan holde varmen - hvilket Color Kids vinterstøvlerne er gode til.

Color Kids vinterstøvler er oplagte at bruge i de kolde vintermåneder, og I finder hele vores udvalg lige her på siden. Vinterstøvlerne fra Color Kids finder I i flere forskellige størrelser, farver og designs.

Hvis jeres barn elsker at lege udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det en god idé, at I finder et par Color Kids vinterstøvler i materialer, som tåler al slags vejr.

Hvor lange skal Color Kids vinterstøvlerne være?

Det er ikke til at vide på forkant, hvilke styles Color Kids beslutter sig for at producere årets vinterstøvler i. Uanset hvilket mærke I køber vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Korte og mellemlange Color Kids vinterstøvler er ret så praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken kommer høj sne eller dybe vandpytter. Den korte vinterstøvle fra Color Kids er ideel til leg udenfor i det kølige vintervejr samtidig med, at de ikke begrænser børnene i bevæge sig rundt.

De lange Color Kids vinterstøvler går forholdsvis langt op på benet. De lange vinterstøvler fra Color Kids er fordelagtige, når barnet lege steder, hvor der er højt sne eller vandpytter.

Vinterstøvler fra Color Kids i forskellige farver

Hos Kids-world finder I altid et kæmpe sortiment af vinterstøvler til børn - også fra Color Kids. Så er I på udkig efter et par brune, pink eller måske blå vinterstøvler, så finder I dem lige her hos os.

Vi tilbyder jer naturligvis gratis fragt når du handler din pige eller drengs nye Color Kids vinterstøvler her ved os.

Tilføjet kurv