Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Color Kids elefanthuer til børn

3
Størrelse
35%
Color Kids Elefanthue - Uld/Bomuld - 2-lags - Burlwood Color Kids Elefanthue - Uld/Bomuld - 2-lags - Burlwood 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%
Color Kids Elefanthue - Uld/Bomuld - 2-lags - Fudge Color Kids Elefanthue - Uld/Bomuld - 2-lags - Fudge 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%

Color Kids elefanthuer til baby og børn

Der er ikke meget sjov i at gå og have kolde ører. En af flere ideelle beklædningsgenstande til hovedet er elefanthuerne fra Color Kids, når først vind og kulde tager til i styrke.

Mangler du derfor en elefanthue til at dække din pige eller drengs ører samtidig med, at de også beskytter mod vind, regn og sol, så er en elefanthue fra Color Kids bestemt noget, du bør overveje.

Kæmpe udvalg af elefanthuer fra bl.a. Color Kids

Vi fører et af Danmarks største udvalg af elefanthuer fra blandt andet Color Kids til baby og børn. Uanset om det er en størrelse 0, 3, 5 år eller ældre, du jagter.

Du har dermed gode chancer for at finde den helt rigtige elefanthue, hvis ikke fra Color Kids, så fra et af de mange andre gode brands. Har du ikke succes med at finde den ønskede elefanthue her i kategorien med elefanthuer fra Color Kids, skal du endelig kigge rundt i de andre kategorier.

Color Kids elefanthuer til skiftende vejrforhold

Elefanthuer fra Color Kids er brugbare i næsten al slags vejr. Du finder elefanthuerne fra Color Kids i flere forskellige farver og designs til både piger og drenge.

Vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig gratis fragt, når du placerer din ordre med elefanthuer fra Color Kids til levering i DK.

Tilføjet kurv