Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Cheeky Chompers

(9) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Cheeky Chompers Nusseklud - Lime/Turkisstribet Cheeky Chompers Nusseklud - Lime/Turkisstribet  199,95 DKK 

Cheeky Chompers Nusseklud - Lysegrå m. Dyr Cheeky Chompers Nusseklud - Lysegrå m. Dyr  199,95 DKK 


Hagesmække fra Cheeky Chompers

Med den multifunktionelle Cheeky Chompers Neckerchew får man en savlesmæk og bidering i én! I spidsen af savlesmækken er der et blødt, trekantet gummistykke med struktur. Baby kan gumle på savlesmækkens gummistykke og få lindret irriterede gummer ved tandfrembrud - bidestykket hjælper desuden også tænderne med at komme hurtigere frem. 

Savlesmækken er fremstillet i blødt bomuld og absorberer salvet og skåner samtidig barnets følsomme hud. 

Stort udvalg af produkter fra Cheeky Chompers

Kids- World.dk fører et bredt udvalg af Cheeky Chompers Neckerchew hagesmække med bidekant, så du kan få hagesmække, der matcher barnets tøj. Smækkene er vendbare, så du får 2-i-1. Vælg mellem de mange hagesmække til drenge og piger. Savlesmækkene til piger fås i flere lyserøde og pink nuancer med striber, blomster og sommerfugle. 

Cheeky Chompers - Savlesmæk og bidering i én!

Er baby ved at få tænder og savler derfor ekstra meget - og er pylret på grund af ømme gummer? Med Cheeky Chompers undgår man at bideringen bliver tabt på gulvet og bliver fyldt med skidt og snavs. 

Savlesmækkene til drenge har motiver af traktorer, dinoer og polkaprikker. Flere af smækkene har mønstre/motiver på én side og er ensfarvet på den anden side. Savler dit barn ikke så meget er Cheeky Chompers stadig en rigtig god løsning. Binderingen er nemlig altid ved hånden og ryger ikke på jorden og bliver beskidt.

100% fri for phthalater og BPA

Cheeky Chompers er startet op af de to skotske mødre, Amy og Julie. Mens de gik på barsel opdagede de, hvor mange bideringe, der blev tabt på gulvet og blev beskidte. Sommetider er de mest enkle ideer virkelig det bedste: Hvorfor ikke vedhæfte bideringen til barnet? 

Over ni måneder blev tanke til handling og det første produkt blev til virkelighed. Både savlesmækken og bidedelen er gennemtestet både i forhold til sikkerhed og kvalitet, så man som forbruger trygt kan give sit barn Cheeky Chompers. Produkterne fra Cheeky Chompers er naturligvis 100% fri for phthalater og BPA.

Tilføjet kurv