Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Champion Fashion Dynejakke - Gul/Sort

[OL953]
Champion til børn 1.119,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Dynejakke fra Champion

Flot Champion dynejakke i gul med sorte ærmer og skuldre samt sorte knapper og lynlåse. I nakken står der "Champion" med navy bogstaver med hvide kanter og rød farve i D'et. Yderst på vesntre ærme er der trykt et logo.

Champion dynejakken har en høj hals, og inde kraven er der en fast hætte i to lag polyamid. Hætten har en justerbar elastikkant, og hætten kan gemmes i kraven med en sort lynlås med gummikanter. Vinterjakken åbnes med en sort lynlås med udvendig vindstolpe, som lukkes med trykknapper.

Fortil er der store lommer, som lukkes med en lodret lynlås. I venstre side er der en inderlomme med velcrolukning. Dynejakken har et sort, glatvævet for, og den er vatteret med Sorona, som er et bæredygtigt materiale, der er letvægtigt, åndbart og varmt.

Bemærk: Champion Fashion mærker deres tøjstørrelser på en lidt anden måde end mange andre mærker. Herunder har vi lavet en størrelsesguide til Champion Fashion.

Størrelse

Alder

XS

14-16 år

S

16-18 år

M

18-20 år

Fremstillet af:
- Hovedmateriale: 100% polyamid
- Vattering: 100% polyester

Style: 213626, Farve: GDP/NBK

Varenr.: OL953
Status: Ikke på lager
Producent: Champion
Type: Dunjakke
MPN: 213626 -GDP/NBK
Farvekode: GDP/NBK
Farve(r): Gul
Tags: Champion 213626 , Champion Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    Champion    Champion Jakke    Champion Vinterjakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv