Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Calvin Klein skjorter til børn

6
Størrelse
40%
Calvin Klein Skjorte - Monogram Off - Bright White Calvin Klein Skjorte - Monogram Off - Bright White 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Calvin Klein Skjorte - Sort/Hvidternet Calvin Klein Skjorte - Sort/Hvidternet 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Skjorter fra Calvin Klein til børn

Hos Kids-World har vi nogle flotte Calvin Klein skjorter, som jeres pige eller dreng vil elske at have på. I kan finde både ternede, stribede og ensfarvede, hvilket gør at skjorten fra Calvin Klein kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Klæd jeres barn på med en skjorte fra Calvin Klein sammen med nogle bukser. Skjorter og bukser er som regel et godt makkerpar både til hverdag og højtider.

I finder et lækkert sortiment af skjorter fra Calvin Klein, der på mange måder kan kombineres med andet tøj, som er med til at give jeres barn et smart look.

Skjorter fra Calvin Klein med lange og korte ærmer til børn

Vi fører en masse forskellige, spændende styles fra Calvin Klein - Foruden de mange skjorter i forskellige prints og farver, så har I naturligvis også mulighed for at få skjorter med korte eller lange ærmer være med lange eller korte ærmer.

Hos Kids-world.dk har vi et stort udvalg af kortærmede og langærmede skjorter fra en bred vifte af brands som bl.a. Calvin Klein. Så se jer godt omkring - vi fører Calvin Klein skjorter til alles smag.

Få leveret skjorten fra Calvin Klein med gratis fragt

Vælger I at købe en Calvin Klein skjorte her ved os, har I i forhold til leveringen, muligheden for at vælge at få jeres Calvin Klein skjorte leveret med gratis fragt.

Vi håber på, at I har held med at finde den Calvin Klein skjorte i vores udvalg af Calvin Klein skjorter, som I leder efter. Gør end brug af vores filter, hvis I leder efter noget konkret.

Tilføjet kurv