Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

byStroom Pusletaske - Edel - Gylden Brun

[Ø131]
ByStroom 899,95 DKK

Smart kompakt pusletaske fra ByStroom.

Taskens design er med den karakteristiske forlomme med den buede linje og de rynkede sidelommer, der alle har magnetlukning.

Indretning: fire udvendige lommer, heraf tre med magnetlukning og en skjult lynlåslomme. To separate rum, der åbnes med lynlås, det største opdeles af en midterlomme med lynlås og har derudover otte mindre lommer.
Materialet er slidstærkt kunstlæder, der er vand- og smudsafvisende og kan tørres over med en klud. Foret er lyst med allover print og ligeledes vaskbart.

Der medfølger puslekit i tasken - indeholdende flaskevarmer, skifteunderlag samt en lille toilettaske - Den er opdelt som følgende: I top er der en lynlås, indvendig er der et stort rum med 3 lommer, denne måler ca H18 x L24 x B10

Mål:
Bredde: 35 cm.
Højde: 27 cm.
Sidebredde: 19 cm.

Skulderremmen kan justeres fra 64 cm. til 120 cm. og kan derfor tilpasses alle typer barnevogn.

Varenr.: Ø131
Status: Ikke på lager
Producent: ByStroom
Type: Pusletaske
MPN: ELIN -MUSTARD
Farvekode: MUSTARD
Farve(r): Brun
Tags: ByStroom ELIN , ByStroom Pusletaske
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Pusletasker   
Tilføjet kurv