Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)
0 VARE(R) 0,00DKK

byClaRa mokkasiner

byClaRa - Hjemmesko i økologiske materialer

Kender du byClaRa mokkasiner hjemmesko til børn? Mokkasinerne er med deres rå og forenklede udtryk hurtigt blevet utrolig populært i både ind- og udland. 

byClaRa

(6) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Køn
Type
Pris
byClara Skindfutter - Brun byClara Skindfutter - Brun 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK 


byClara Skindfutter - Guld byClara Skindfutter - Guld 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK 


byClara Skindfutter - Bordeaux Ruskind m. Prikker byClara Skindfutter - Bordeaux Ruskind m. Prikker 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK 


byClara Skindfutter - Grå byClara Skindfutter - Grå 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK 


byClara Skindfutter - Sort byClara Skindfutter - Sort 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK 


byClara Skindfutter - Grå Ruskind byClara Skindfutter - Grå Ruskind 399,95DKK     Spar 139,99DKK   
259,96DKK Hjemmesko til børn fra byClaRa

Hjemmeskoene til drenge og piger er produceret i økologiske materialer, hvor man er sikret kromfrit kvalitetsskind - til gavn for miljøet og vores børn. Skindhjemmeskoene er designet ud fra at fodtøj til børn skal være funktionelle og produceres i økologiske materialer. Hjemmeskoene fra byClaRa har frynser over vristen og omkring hælen - en detalje som brandet først er blevet kendt for. 

Sko med en blød sål til børn

Skoene har en blød sål med ruskind under bunden, så barnet får en god stødabsobering og står godt fast når de går rundt. Perfekt til både hjemmesko og barnets første begyndersko. Skindfutterne fås i flere flotte farver, der kan matches med barnets tøj både til hverdag og fest. Mokkasinerne er primært i naturfarver der matcher tidens trends med børnetøj i sarte naturfarver og pasteller. 

Hylder børns fødder

byClaRa mokkasinerne er en hyldest til børns fødder og er udviklet i samarbejde med ortopædiske læger. Med mokkasinerne får barnets fødder plads til at vokse og udvikle sig samt giver barnet mulighed for at træne deres balanceevne på grund af den gode pasform. Ved Kids- world.dk finder du et bredt udvalg af de populære hjemmesko.

Råt look inspireret af naturen

byClaRa har eksisteret siden 2013 hvor designeren Pia Miller stiftede firmaet. Pia har erfaring fra modeverdenen med blandt andet dansk pels og læderindustrien. Inspireret af hendes datter samt naturens rå og enkle udtryk udvikler Pia de populære "Moccs" - mokkasinerne i flotte naturfarver med de søde frynser. Da hjemmeskoene er blevet en stor succes meget hurtigt er Pias partner Thomas gået ind i firmaet. Thomas har erfaring fra sit eget firma og vil uden tvivl være med til at byClaRa fremover vil udvikle sig.

Tilføjet til kurv