Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Barselsgaver til baby og forældre


Gode gaveideer til barselsgave

Hvad giver man i barselsgave? Det spørgsmål er der rigtig mange, når en person i omgangskredsen går på barsel.

Vi giver dig her vores bud på, hvad du kunne ønske dig i barselsgave, hvis I i jeres gruppe giver barselsgaver til hinanden. Det kan også være, at du selv skal ud og finde en barselsgave, til en som du kender. Uanset hvad, finder du i hvert fald en masse gode kandidater til en sød barselsgave. Forslagene indeholder idéer til både drenge og piger. 

Hvad giver man i barselsgave?

Der findes RIGTIG mange fine ting, som sagtens kan gå sig som en barselsgave. Men som mange nok har erfaret, kan det være svært lige at komme på idéerne, når det står og skal være nu, at barselsgaven skal købes.

Barselsgave til drenge og piger

Først og fremmest får du her nogle idéer til, hvad du kan købe til drengen eller pigen. Senere kigger vi på, hvad der kunne være en god barselsgave til moderen. Hun må selvfølgelig også gerne blive forkælet i tiden efter fødslen.

Barselsgave behøver nødvendigvis ikke at koste alverden. Er familien stor, og har du en stor vennekreds, så kan det hurtigt løbe op, hvis alle får 1, 2, 3, 4 eller 5 børn.

Milepælskort

Milepælskort er og bliver et sikkert hit og ikke mindst en barselsgave, som har potentiale til at blive brugt rigtig meget af den nybagte familie.

Kids by Friis har lavet nogle rigtig fine milepælskort, som består af 40 aktivitetskort med søde billeder, klar til at blive brugt til at markere de forskellige milepæle i løbet af barnets første år.

Der er eksempelvis et kort til, når barnet siger mor for første gang, begynder at kravle eller bliver passet ude første gang. På kortene er der rigelig plads til, at forældrene kan skrive, hvordan de oplever det hele og tilmed indsætte et billede, præcis som mange forældre gjorde det i gamle dage i barnets bog.

Uld i mange varianter

Uld er rigtig populært, og du kan næsten ikke gå galt i byen, hvis du vælger at købe et stykke uldtøj som barselsgave. Uld har dog ikke altid stået højt på ønskelisten, da det forbindes med noget, der kradser. Det forholder sig dog sådan, at er tøjet lavet af uld og i en fin og lækker kvalitet, så føles ulden dejlig blød mod den sarte babyhud.

Uld har desuden nogle fantastiske egenskaber, som gør det oplagt som babytøj. Uld er god til at regulere barnets temperatur, sådan at babyen har nemmere ved at opretholde en behagelig kropsvarme.

Fødselsdagstog

Fødselsdagstog er uden tvivl en af de mest populære barselsgaver. Fødselsdagstoget har som regel et tema over sig såsom H.C. Andersen eller dyr, og der medfølger tal, sådan at toget kan bruges i mange år.

Fødselsdagstog er meget dekorative og gør sig rigtig godt som bordpynt på fødselsdagsbordet.

Husk også storebroderen eller storesøsteren

Vil I gerne forkælde storebroderen eller storesøsteren, sådan at han eller hun ikke føler sig forbigået, kan det være en rigtig god idé, at finde en lille gave til ham eller hende også.

Kan også bruges som gave til nybagt mor og far

Foruden blomster og chokolade, som enten forgår eller bliver spist, kan alle barselsgaveideerne også bruges til en gave til den nybagte mor og far. Det kan være, at I forud for fødslen har aftalt, at I ikke skal give blomster og chokolade - ja så er det her i hvert fald stedet, hvor I finder alternativerne. Så kig jer endelig omkring, og se om ikke i finder et eller andet, som I tror, at mor og far vil blive glade for.

Tilføjet kurv