Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Autostole 41-86 cm

51

Autostole til børn på 41-86 cm

Autostole til børn på 41-86 cm er de autostole, man tidligere betegnede som autostole til børn mellem 0-13 kg eller 0-18 kg. Det er altså baby autostole, som også er autostole til nyfødte.

Grunden til at vi i dag definerer autostolene efter børns højde, skyldes, at autostolene i dag klassificeres ud fra i-Size, der er den nye standard på markedet, når det gælder autostolenes sikkerhed.

Med en autostol til børn på 41-86 får du en autostol, hvor barnets komfort og sikkerhed vægtes højt. Disse autostole er skabt til at passe på og sikre de mindste bedst muligt.

Stort udvalg af autostole til børn på 41-86 cm fra mange brands

Vi har samlet et stort udvalg af autostole til børn på 41-86 cm, så du nemt kan finde lige netop den autostol, der passer bedst til din bil og dit barn.

Du kan blandt andet finde baby autostole fra anerkendte brands som BeSafe, Britax Römer, Cybex og Maxi-Cosi, så du får ikke svært ved at finde en autostol, der lever op til en høj sikkerhedsstandard.

Ønsker du at se en autostol til nyfødte eller en baby autostol fra et bestemt brand, så anbefaler vi, at du anvender vores filterfunktion til at få vist vores udvalg af autostole til børn på 41-86 cm fra det eller de brands, som du er interesseret i. På den måde indsnævrer du hurtigt din søgning.

Autostole til børn på 41-86 cm med mange features

Hvad der gør de enkelte autostole til noget særligt, hvilke særlige egenskaber de har og ikke mindst de forskellige tekniske detaljer, kan du læse meget mere om under autostolenes produktbeskrivelser.

Der har vi samlet alle de oplysninger, som vi har om de enkelte autostole. Har du spørgsmål derudover, eller er du i tvivl om, hvilken autostol du skal vælge, så anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, som kan guide dig på vej til den for dig bedste autostol.

Sådan får du tilbud på autostole til børn på 41-86 cm

Hvem elsker ikke et godt tilbud? Du kan holde dig opdateret på vores forskellige tilbud på autostole til børn på 41-86 cm på flere måder. Først og fremmest anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Som modtager af vores nyhedsbrev er du nemt og hurtigt opdateret på vores aktuelle tilbud på autostole og meget, meget andet. Du kan også holde dig opdateret på vores autostole tilbud via vores sociale medier.

Shop autostole til børn på 41-86 cm og betal med børnepengekredit

En autostol er en dyr, men nødvendig ting, for forældre - især førstegangsforældre, der skal have den lille sikkert med på tur. Står du og har brug for en autostol her og nu, men har brug for lidt fleksibilitet i forhold til betalingen, så kan du anvende vores børnepengekredit.

Med vores børnepengekreditordning får du en gratis kreditordning, hvor du kan udskyde betalingen, så den først falder, næste gang du får udbetalt børnepenge. Din autostol sender vi selvfølgelig med det samme, så det er kun betalingen, der bliver udskudt.

Shop autostole til børn på 41-86 cm med gratis fragt

Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer fragt oveni autostolens pris - for det gør det ikke. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer med dansk leveringsadresse. Så du kan få leveret din autostol kvit og frit.

Tilføjet kurv