Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Asics børnesko

38
Skostørrelse
35%
Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Black/Bright Orange Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Black/Bright Orange 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Deep Ocean/Hot Pink Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Deep Ocean/Hot Pink 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Asics Sko - Patriot 13 GS - Light Garnet/Champagne Asics Sko - Patriot 13 GS - Light Garnet/Champagne 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Asics Sko - Patriot 13 PS - Black/Digital Violet Asics Sko - Patriot 13 PS - Black/Digital Violet 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
40%
Asics Sko - Patriot 13 GS - Black/Island Blue Asics Sko - Patriot 13 GS - Black/Island Blue 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Asics børnesko: Komfort og stil til de små fødder

Asics er en japansk sportstøjsvirksomhed, der er kendt for at producere nogle af de bedste løbesko i verden. Men Asics har også en række børnesko, der er designet til at opfylde børns behov for komfort og stil. Asics børnesko er ideelle til børn, der elsker at lege og udforske, da de giver støtte og beskyttelse til deres fødder, mens de bevæger sig rundt.

Asics-børnesko er et fantastisk valg til børn, der leger og bevæger sig meget. Med deres komfortable pasform og stilfulde design giver de børnene mulighed for at lege og udforske med stil. Forældre kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og størrelser for at finde den perfekte sko til deres barns behov. Og med Asics størrelsesguide er det nemt at finde den rigtige størrelse sko til deres voksende fødder.

Asics børnesko i mange forskellige farver

Asics børnesko fås i et bredt udvalg af farver og stilarter, så der er noget for enhver smag. Fra neutrale farver som sort og hvid til mere livlige farver som pink og blå, er der en farve, der passer til enhver børns personlighed. Asics tilbyder også børnesko i forskellige mønstre og design, såsom stjerner og striber, hvilket giver børnene mulighed for at udtrykke deres individualitet og stil.

Du kan anvende vores filter til at få vist de Asics børnesko i netop den farve, som du søger. På den måde får du hurtigt fundet frem til lige netop det par Asics børnesko, som du er på udkig efter.

Asics-børnesko: Størrelsesguide

At vælge den rigtige størrelse sko er vigtigt, da det sikrer, at barnets fødder har den rette støtte og pasform. Asics børnesko har en størrelsesguide, der hjælper forældre med at finde den rigtige størrelse sko til deres børn. For at finde den rigtige størrelse skal man måle barnets fod fra hæl til tå og derefter sammenligne målingen med størrelsesguiden.

Du finder målene for de enkelte Asics børnesko i produktbeskrivelsen. Her kan du se målene for de enkelte Asics børnesko, så du nemt kan finde ud af, hvilken størrelse du skal vælge. Det eneste det kræver, er, at du ved, hvor lange fødder dit barn har.

Det er også vigtigt at bemærke, at børns fødder vokser hurtigt, så det er en god ide at tjekke størrelsen regelmæssigt og justere efter behov. For at give de bedste resultater bør man måle barnets fødder omkring en gang hver tredje måned for at sikre, at de altid har de rigtige størrelser.

Køb Asics børnesko med gratis fragt

Når du shopper Asics børnesko hos Kids-world, så kan du se frem til at få dem leveret med gratis fragt. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordre i Danmark uanset ordrestørrelsen. Så du kan få dine nye Asics børnesko leveret hurtigt og helt gratis, når du shopper hos Kids-world.

Tilføjet kurv