Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ambosstoys


Ambosstoys

Herlige løbecykler til børn fra Ambosstoys

Ambosstoys producerer de fineste løbecykler til børn i alderen 1-5 år. Primo løbecyklerne er designet efter klassiske italienske scootere i et tidløst design, og er fremstillet af metalplader der kan holde i mange årtier. Ambosstoys er et mærke der står for godt håndværk og holdbarhed. Kun legetøj af den højeste kvalitet produceres her. Primo løbecyklen fås i mange skønne farver og det kan næsten være svært at vælge, da de alle er utroligt flotte.

Primo betyder faktisk ‘først’ på italiensk, og har stor betydning for Ambosstoys: det refererer til oprindelsen for designet på Primo-løbecyklen, som ligner en klassisk italiensk scooter, og også at det er Ambosstoys allerførste produkt.

Historien om Ambosstoys

Grundlæggerne af Ambosstoys er Elisha Ruesch og Nguyen Nguyen. De to mødtes i år 2000, og begyndte at samle og restaurere klassiske biler og motorcykler sammen, og blev hurtigt kendt for dette. De havde blandt andet forskellige fremvisninger og var med i mange magasiner.

Da de senere begge blev forældre og opdagede hvor stor en mængde af legetøj til børn der består af plast, besluttede de at bruge deres erfaring med køretøjer til at producere meningsfuldt legetøj til børn. De robuste løbecykler til børn vil holde i årtier og kan gå i arv gennem familien, til forskel fra billigere løbecykler i plastik som måske kun holder en enkelt sæson.

Tilføjet kurv