Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aloka natlamper med motiver


Aloka natlamper med motiver

Aloka - søde natlamper til børn

Her hos Kids-world kan du købe natlamper fra Aloka til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af og natlamper fra en lang række brands - også Aloka. Sortimentet består af alt det spændende fra Aloka, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Aloka SleepyLights til natten

Alokas SleepyLights er de hyggeligte natlamper, som kan give barnet tryghed og ro, hvis de er mørkeræd eller synes det er lidt uhyggeligt at sove alene på værelset. 

De søde natlamper til børn fra Aloka har LED-lys som skifter farve, og en lille fjernbetjening som børn også sagtens selv kan bruge. Natlamperne kan indstilles på en enkelt farve, eller til at skifte imellem 12 forskellige farver. Der er også et indbygget 'sove'-mode, så lyset kan være tændt på en meget blid måde.

Natlamperne kan altså uden problem stå tændt hele natten. Der er mange forskellige dyr at vælge imellem, så bare lad dit barn vælge deres favorit. Lamperne holder længe på batterierne, udleder meget lidt varme og LED-pærerne holder også længe.

Gratis fragt ved køb af Aloka natlamper

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Aloka, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Aloka her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt vores Aloka udsalg og de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv