Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

AlbaBaby shorts til børn

1
40%
AlbaBaby Shorts - Go Surf - Citrus AlbaBaby Shorts - Go Surf - Citrus 215,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  

AlbaBaby shorts til børn

AlbaBaby shorts er helt sikkert noget jeres dreng eller pige vil elske, når først sommeren begynder at presse sig på. Her hos Kids-world finder I et godt sortiment af shorts fra AlbaBaby.

Vi har som regel AlbaBaby shorts og shorts fra andre brands til både små og store børn, så I vil med stor sandsynlighed kunne finde et par shorts, som jeres dreng eller pige vil se frem til at have på.

AlbaBaby shorts til det det varme vejr

Shorts fra AlbaBaby er gode til de mere aktive børn, som elsker at lege udenfor i parken, i skoven eller på legepladsen.

AlbaBaby shorts kan som oftest findes i forskellige designs med forskellige funktioner. Ligeledes kan I også finde I shorts fra AlbaBaby og alle de andre mærker i vores udvalg i en bred vifte af fine farvekombinationer.

AlbaBaby shorts med en god pasform

Det smarte med AlbaBaby shorts er, at de næsten alle sammen er justerbare i størrelsen alt efter behov, enten med et bindebånd eller indvendige knapper i elastikkanten.

Se jer omkring i hele vores store sortiment af shorts fra bl.a. AlbaBaby, og find jeres favorit.

Fri fragt når I køber AlbaBaby shorts

shorts fra AlbaBaby findes i mange flotte farver i top kvalitet. Vælg jeres favorit i dag og få jeres barns nye shorts leveret ganske gratis, så længe at den skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv