Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Olier til børn og deres sensitive hud

7

Olier til børn

En god olie kan give fantastisk lindring til tør og irriteret hud. De fleste forældre kender nok til baby- og badeolie til børn, og det er en enormt god løsning til at forebygge at små børn får tør hud.

Hos Kids-world har vi et udvalg af forskellige typer olier som er sikre og nærende for børns hud. De kan både påføres i badevandet så dit barn får fugt allerede i badet, eller direkte på tør hud. Nogle børn udvikler arp tidligt i livet, og en god olie specielt til børn kan afhjælpe problemet.

Olier specielt fremstillet til børn

Vi har et udvalg af olier fremstillet specielt til børn, som er både allergivenlige og svanemærket. Du kan med fordel også bruge dem til at give din baby eller dit barn en blid massage, som kan få dem til at falde til ro og berolige deres sensitive hud samtidig. 

Det er også muligt at blande en creme eller lotion med et par dråber olie, for at gøre den mere fed hvis dit barn har ekstra tør hud - hvilket man ofte ser både om sommeren og vinteren. Det er vigtigt at du bruger en olie udviklet eller godkendt til børn, da det ikke er alle olier som børns sensitive hud kan tåle.

Tilføjet kurv