Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cremer - Håndcreme, ansigtsmaske mv.

44

Cremer til baby, børn og voksne

Huden er vores største organ, og det er vigtigt at passe godt på den. Vind, varme, kulde, vand og andre elementer kan udtørre den, og dermed kommer en god og nærende creme ind i billedet.

Der findes mange forskellige typer af creme til forskellige hudtyper - tør, fedtet, normal og kombineret. En god creme kan være gavnlig for både babyer, børn og voksne. De fleste forældre har nok brugt babyprodukter som zinksalve og babyolie, og børn i alle aldre bør smøres ind i solcreme om sommeren. En after-sun creme er også beroligende og kølende på huden efter en lang dag udendørs.  

Børn har især brug for milde og effektive produkter, for at mindske deres risiko for at udvikle allergi eller eksem. Giv fugt til dit barns tørre hud med en creme fremstillet specielt til børn. Babyers hud er tynd og kan hurtigt blive irriteret - dermed bør du anvende hudcreme uden duft og stoffer der kan irritere huden. Sørg for at vælge en creme der tackler netop det hudproblem du forsøger at løse.

Håndcreme til børn

Mange ting kan udtørre børns hænder - leg med vand, et langt bad, leg med ler, maling eller andre hobbyprojekter. Derfor kan det være en god idé at have en lækker håndcreme i hjemmet hvis dit barns hænder føles tørre og irriterede. Håndcremem fra Meraki er vegansk og økologisk. Den indeholder ingen parabener eller SLS, og fugter hurtigt og effektiv tørre hænder. Desuden dufter den mildt og friskt, og kommer i en praktisk tube med skruelåg. 

Body gel

En body gel giver både fugt og pleje til huden, og Nailmatic har udviklet en version designet specifikt til børn og deres følsomme hud. Denne body gel dufter af hindbær og indeholder glimmer - det bliver altså en sjov sanseoplevelse for børn selv at bruge den på huden. Den har et praktisk rullehoved, som gør det meget nemt for alle børn at smøre den på. Den er baseret på aloe-vera og indeholder hele 90% naturlige ingredienser.

Lotion

En lotion er en lettere og mere flydende creme, som kan anvendes på hele kroppen hele året rundt. Meraki har lavet en enormt lækker lotion specielt til børn. Den er allergivenlig da den ikke indeholder parfume, og bærer både svanemærket og det nordiske astma- og allergimærke. Denne lotion kan du derfor trygt benytte til at lindre dit barns tørre hud.

Ansigtsmasker

Der findes ansigtsmasker til alle typer hud, og lider dit barn eller teenager af urenheder, har Meraki skabt en god ansigtsmaske til børns sensitive hud. Masken indeholder mineraler, aloe vera og naturlige olier, som beroliger dit barns hud imens urenheder absorberes uden at huden bliver udtørret. Merakis ansigtsmaske er både økologisk og svanemærket, og sikker at anvende for folk med allergi.

Tilføjet kurv