Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Neglesaks og negleklipper til babyer og børn

9

Negleklippere til babyer og børn

Noget af det mest skræmmende ved at være nybagt forælder er, når man skal klippe små børns negle. Barnenegle er små og kan være svære at se, og som regel er børn ikke just særlig villige til at få trimmet deres negle. Hvis man klipper forkert, kan det virkelig gøre ondt og gøre dit barn ked af det. Derfor har du brug for de bedste negleklippere, som du kan finde til børn.

Børns negle vokser enormt hurtigt, så man kan heller ikke undlade at klippe dem særlig længe ad gangen. Børns små negle er skarpe og kan kradse dem på ubehagelig vis med blot en enkelt bevægelse. Så neglene skal altså klippes - og det kan gøres nemmere med de rette redskaber. 

Neglesakse til babyer, negleklippere til børn og neglefiler til børn gør det at trimme et barns negle til en meget nemmere proces.

Negleklipning er vigtig

Det er særdeles vigtigt at klippe dit barns fingernegle - primært for at forhindre dem i at kradse sig selv i ansigtet eller andre steder på kroppen. Det hjælper også med at afholde snavs og skidt fra at opbygge sig under neglene. Babyer og små børn forstår ikke at når de kradser sig selv - eksempelvis på eksisterende sår eller eksem - at de kan komme yderligere til skade. Der findes heldigvis et udvalg af negleklippere til børn og baby, nogle er mere brugervenlige end andre og der er mange forskellige slags, så det handler mest om hvilken type du er mest komfortabel med at bruge.

Neglesaks til babyer og børn

Der findes flere typer negleklippere, neglesakse og andet værktøj, som du kan bruge til at trimme dit lille barns negle med. Først og fremmest findes der standardnegleklippere, som på mange måder ligner dem, som du kender og nok selv bruger.

Negleklippere til børn har som regel et breder håndtag, så de er nemmere at håndtere. De er heller ikke ligeså skarpe, så det er det mere sikkert at klippe børns negle.

Neglesakse til børn fungerer også meget ligesom almindelige neglesakse, men igen er de mindre skarpe, har mindre blade og er som regel runde i enden. De er også nemmere at holde fast i. 

Du kan også vælge elektriske negletrimmere - teknisk set er disse apparater mere end type neglefil end en negletrimmer. Mange af den har LED-lys, så du nemt kan, se hvad du laver, imens du filer neglen ned. Der findes også neglefile til børn, som plejer at være blødere end neglefile til voksne. Denne metode er god, hvis du er utryg ved neglekliping.

Neglesaks med en praktisk sikkerhedshætte

Et populært valg blandt forældre er neglesakse med sikkerhedshætte - og dette med god grund. Disse er ideelle at tage med på rejser og ture, da hætten beskytter dem, når de ligger i tasken. Denne funktion er også yderst praktisk til at have neglesaksen liggende i skuffen, så du nemt kan finde den uden at røre ved den skarpe del ved et uheld.

Tilføjet kurv