Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tommy Hilfiger vinterjakke til børn & teen

21
Størrelse
35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Essential Down - Dessert Sky Tommy Hilfiger Dunjakke - Essential Down - Dessert Sky 844,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
35%
Tommy Hilfiger Dunjakke - Essential Down - Putting Green Tommy Hilfiger Dunjakke - Essential Down - Putting Green 974,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
35%
35%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Glossy Puffer - Desert Sky Tommy Hilfiger Dynejakke - Glossy Puffer - Desert Sky 974,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
35%
35%
35%
40%
40%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Boxy Shiny Puffer Tommy Hilfiger Dynejakke - Boxy Shiny Puffer 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
40%
40%
Tommy Hilfiger Jakke - Check Coat - Grey/Petrol Check Tommy Hilfiger Jakke - Check Coat - Grey/Petrol Check 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Tonal - Smooth Stone Tommy Hilfiger Dynejakke - Tonal - Smooth Stone 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Detachable Hood - Spring Olive Tommy Hilfiger Dynejakke - Detachable Hood - Spring Olive 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Denimjakke - Authentic Stonewashed Tommy Hilfiger Denimjakke - Authentic Stonewashed 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
40%
40%
Tommy Hilfiger Dunjakke - U Reflective Flag - Hvid Tommy Hilfiger Dunjakke - U Reflective Flag - Hvid 779,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
40%
Tommy Hilfiger Dynejakke - Vendbar - Navy/Rød/Hvid Tommy Hilfiger Dynejakke - Vendbar - Navy/Rød/Hvid 869,97 DKK
Oprindeligt:  1.449,95 DKK  

Tommy Hilfiger vinterjakker til børn

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til børnene, når det varme vejr er ved at lakke mod enden. Er jeres dreng eller pige vokset ud af vinterklæderne fra sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Tommy Hilfiger vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på Tommy Hilfiger vinterjakkerne til drenge og piger. Husk på, at vinteren kan byde på både regn og sne, så en vinterjakke fra Tommy Hilfiger skal holde til de forskellige slags vintervejr.

Vinterjakker fra Tommy Hilfiger i flotte designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Tommy Hilfiger kan findes i forskellige farver og styles.. Kig jer omkring i vores store udvalg af vinterjakker fra Tommy Hilfiger - mon ikke vi har noget, i kan lide.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Tommy Hilfiger, bør I tage et kig i de andre kategorier.

Nogle vinterjakker egner sig også som en jakke til overgangsperioden til de kølige forårs- og efterårsmåneder, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når det bliver frostvejr.

Funktionelle vinterjakker fra Tommy Hilfiger

Det er altid en god idé, at I sætter jer lidt ind i, hvilke egenskaber Tommy Hilfiger vinterjakken skal have. Generelt set oplyser mærket, hvorvidt vinterjakken er vandtæt og vindtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. I de fleste tilfælde kan I også læse om jakkens evne til at ånde.

Ikke alle vinterjakke har alle disse egenskaber - derfor anbefaler vi, at I gør jer nogle overvejelser om, hvad vinterjakken reelt set skal bruges til. Derefter ved I, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Står I og skal på vinterferie, et sted hvor der i minus 5 grader, og skal han eller hun bruge vinterjakken, når I kommer hjem igen, hvor det måske ikke er nær så frysende koldt, er det ikke sikkert, at den samme jakke kan benyttes begge steder. Så længe at I tager hensyn til jeres dreng eller piges ønske og behov, skal det nok lykkedes jer at finde den helt rigtige vinterjakke fra Tommy Hilfiger.

Vinterjakker fra Tommy Hilfiger med gratis fragt

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Tommy Hilfiger vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv