Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

DC vinterjakke til børn

2
Størrelse
35%
DC Vinterjakke - Defy - Navy/Orange DC Vinterjakke - Defy - Navy/Orange 812,47 DKK
Oprindeligt:  1.249,95 DKK  
40%
DC Dynejakke - Blå DC Dynejakke - Blå 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  

Vinterjakker fra DC

Når det begynder at blive koldt udenfor, og vi nærmer os efteråret, er det tid til at tænke på vinterjakker til børnene. Er jeres dreng eller pige vokset en del det sidste års tid, er det måske på tide at se sig om efter en ny DC vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på DC vinterjakkerne til børn. Husk på, at de kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket DC vinterjakken er designet til at skulle kunne modstå.

Lækre Vinterjakker fra DC til piger og drenge

DC vinterjakkerne fås i forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints, så der er noget for enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af DC vinterjakker - mon ikke I finder noget, der passer jer.

Vi har vinterjakker til både børn i alle alderstrin, og hvis ikke I finder den helt rigtige vinterjakke fra DC, bør I tage et kig i de andre kategorier.

En række af vinterjakkerne i vores sortiment kan også anvendes som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

DC vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at I sætter jer ind i, hvilke egenskaber DC vinterjakken skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, og hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. I vil også kunne finde ud af, hvor god vinterjakken er til at ånde.

Ikke alle vinterjakke har disse egenskaber - derfor bør I gøre jer nogle overvejelser om, hvad vinterjakken reelt set skal bruges til. Derefter ved I, hvor store krav der skal være til åndbarheden og vandtætheden.

Skal I på vinterferie, et område hvor der i minus 10 grader, og skal jeres drenge eller pige bruge vinterjakken, når I kommer hjem igen, hvor der forhåbentlig er lidt varmere, er det ikke en selvfølge, at det er den samme jakke, han eller hun skal bruge begge sted. Vælg en DC vinterjakke efter barnets behov.

Tilføjet kurv