Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nike undertøj til børn

5
Størrelse
40%
Nike Sæt - Kjole/Bloomers - Sort Nike Sæt - Kjole/Bloomers - Sort 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Nike Sæt - Kjole/Bloomers - Active Fuchsia Nike Sæt - Kjole/Bloomers - Active Fuchsia 131,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  

Nike undertøj

Her på siden finder du et udvalg af Nike undertøj. Brug nogle minutter på at se hvad vi har at tilbyde i kategorien af Nike undertøj. Du kan finde Nike undertøj til små som store børn her på Kids-world.dk.

Uanset hvor gammel dit barn er, burde vi have noget behageligt og åndbart Nike undertøj i vores udvalg, som han eller hun gerne vil have på.

Nike undertøj som dit barn vil blive glad for

Det handler om, at finde dét Nike undertøj, som er rart for dit barn at gå rundt med. Undertøj skal hverken sidde for stramt eller for løst. Det skal være sådan, at barnet på ingen måder føler sig begrænset i at bevæge sig omkring.

Finder du ikke dét Nike undertøj, som du leder efter, bør du dykke ned i de andre kategorier med undertøj fra andre brands.

Udvalget er kæmpe og kan finde alt fra uldundertøj, hipsters, undertrøjer, boxershorts, undertøjssæt, trusser, boxershorts med ben til tanktops.

Du kan finde undertøj i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 og helt op til 176 - forhåbentlig er der noget, der passer til dit barn.

Gratis levering af Nike undertøj i DK

Når du køber Nike undertøj her i shoppen, kan du inde i kurven vælge at få leveret din pakke med fri fragt, så længe, at den skal leveres på en dansk adresse.

Tilføjet kurv