Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Undertrøje til børn

196
Størrelse

Undertrøjer til børn 

Er der noget bedre end en ny dejlig undertrøje, når vejret bliver koldt? Nærmest ikke. Her hos Kids-World finder du et stort og lækkert udvalg af undertrøjer til børn. Undertrøjer er uundværlige for de fleste børn, særligt om vinteren, hvor det ekstra lag er med til at sikre, at barnet ikke bliver koldt i vuggestuen, børnehaven eller ovre i skolen.

Her på siden kan du finde undertøj til både drenge og piger i mange forskellige størrelser og materialer. Vi er derfor næsten sikre på, at der også er en undertrøje eller to, som passer til dit barns behov og ønsker. 

Scroll gennem vores sortiment og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at finde lige præcis det, som du leder efter. 

Undertrøjer til børn i skønne farver 

Selvom en undertrøje sidder inderst, så må den gerne have en flot farve alligevel. Vi har et stort udvalg af undertøj til børn i skønne farver. Du finder bl.a. undertrøjer i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød og sort. Der er altså noget for enhver smag uanset om dit barn er til det neutrale eller det farverige look. 

Udover ensfarvede undertrøjer kan du også finde undertrøjer med flotte mønstre. Vi har f.eks. undertrøjer med striber, undertrøjer med kroner, undertrøjer med frøer, undertrøjer med jordbær, undertrøjer med rensdyr, undertrøjer med åkander, undertrøjer med vilde dyr, undertrøjer med frugter og undertrøjer med stjerner.

Undertrøjer til drenge og piger i alle aldre

Alle børn kan have brug for en lækker undertrøje på de kolde dage, uanset køn og alder. Derfor har vi naturligvis undertrøjer til drenge og piger i nærmest alle aldre. Normalt vil du kunne finde undertrøjer i str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104 str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188. 

På den måde kan du købe undertrøjer til alle familiens børn samme sted. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over vores udvalg i de forskellige størrelser ved at bruge filteret øverst på siden. 

Undertrøjer i uld og bomuld

Smag og behag er forskelligt. Nogle børn elsker undertrøje i uld, mens andre hellere vil have undertrøjer i bomuld. I vores sortiment finder du begge dele og lidt til. Vi har nemlig undertrøjer til børn i uld, undertrøjer i bomuld, undertrøjer i bambus, undertrøjer i bomuld og uld, undertrøjer i viskose og polyester, undertrøjer i økologisk bomuld og undertrøjer i merino uld. 

Du kan altid læse mere om hvad de enkelte undertrøjer er lavet af inde under produktbeskrivelserne. 

GOTS certificerede undertrøjer til børn 

Du kan naturligvis og finde undertrøjer til børn, som er GOTS certificerde og Oekotex 100-certificerede. Med Oekotex 100-certificeringen er du sikret, at undertrøjen er fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer. GOTS-certificeringen garanterer yderligere, at undertrøjen er fremstillet under bæredygtige forhold, hvor der bl.a. er taget hensyn til spildevandsbehandling og arbejdsforhold. 

Tilføjet kurv