Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat termotøj til børn

115
Størrelse

Wheat termotøj til børn

Klæd jeres børn godt på i forårs- og efterårsperioderne med Wheat termotøj, så de kan holde sig varme i de skiftende vejrforhold. Er det ved at være efterår eller forår, er det helt sikkert en god idé at tage et kig i vores store udvalg af termotøj fra Wheat til børn.

Vi fører et stort udvalg af termobukser, termodragte og termojakker fra Wheat, så det er bare med at komme i gang med at finde jeres barns næste termodragt, termojakke, termobukser eller måske et termosæt fra Wheat, som stemmer overens med jeres behov og ønsker til flot og funktionelt termotøj til drenge og piger.

Godt til overgangsperioderne

Termotøj fra Wheat er super lækkert overtøj til at holde jeres dreng eller pige varm i overgangsperioderne med skiftende vejrforhold. Der er mange, som anvender termotøjet som det primære udetøj i overgangsperioderne, hvor temperaturerne endnu ikke er til en sommerjakke, men stadig for høje temperaturer til overtøj til vinteren. Så kan man altid tilføje et par varme termobukser.

Derfor skal du vælge Wheat termotøj

Wheat termotøj er en rigtig god løsning, når du skal finde let overtøj til dit barn, som skal bruges i hverdagen i de perioder af året, hvor det er for koldt til at gå rundt udenfor uden overtøj, men for varmt til at du skal finde vinterjakken frem.

Termotøjet fra Wheat har en rigtig god isolationsevne, der gør, at børnene kan holde varmen udenfor, samtidig med at de kan holde et aktivitetsniveau.

Når du køber Wheat termotøj, så får du termotøj, der er flour- og PFC-frit. Derudover er Wheat termotøjet også Øko-Tex-certificeret.

Med termotøj fra Wheat til børn får du termotøj, der er lækkert og blødt for børnene at have på. Wheat termotøj består af tre lag, der er svejset sammen med ultralyd. Som en bonus er termotøjet fra Wheat nemt for børn at tage af og på, så de i langt de fleste tilfælde selv kan gøre det.

Stort udvalg af Wheat termodragter

Vinteren kan være en magisk årstid, fyldt med snefnug, varm kakao og hyggelige aftener hjemme i de lune stuer. Det kan dog samtidig også være en sæson med hårde vinde, våde dage og frostgrader uden for hjemmets hyggelige rammer.

Elsker dit barn at trodse det udendørs i vintermånederne? Så ved du, hvor vigtigt det er at holde ham eller hende varm og tør. Det er her, Wheat termodragter kommer ind i billedet.

Ud over at være praktiske og af høj kvalitet er Wheat termodragter også stilfulde. De fås i mange forskellige farver og stilarter, så du kan finde den helt rigtige til lige netop dit barn.

Hvornår er en Wheat termodragt en god ide?

Først og fremmest er Wheat termodragter ideelle til enhver udendørs aktivitet, der involverer vand, sne eller is. Uanset om der skal bygges en snemand i parken, kælkes ned ad en bakke eller leges i regnen, vil en Wheat termodragt holde dit barn varmt og tørt.

Wheat termodragter giver et ekstra lag isolering mod kulden og er perfekte til børn, der skal tilbringe tid udenfor i koldt vejr, uanset om det er i forbindelse med børnehave, skole, legeaftaler eller andre aktiviteter.

En Wheat termodragt er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der både er åndbare og vandafvisende, hvilket gør termodragten perfekte til udendørs aktiviteter på legepladsen eller kælkebakken.

Hvornår er det så en god ide for dit barn at bære en Wheat termodragt? Svaret er enkelt: når dit barn har brug for at holde sig varm og tør i koldt og vådt vejr.

Wheat termodragter i mange størrelser

Vi har også en Wheat termodragt til dit barn. Er dit barn i alderen 4 mdr. til 2 år, finder du her på Kids-world jeres nye Wheat termodragt i str. 68, 72, 80, 86 og 92. Gå efterårets blæst og vinterens kulde varmt i møde med Wheat.

Kombiner Wheat termotøjet med overtøj

Det tager ikke lang tid for vejret, at gå fra at være varmt og tørt til at være fugtigt og koldt - bestemt ikke i løbet af foråret og efteråret.

Wheat termotøjet kan både anvendes som det yderste lag tøj, hvor Wheat termotøjet afviser de mindre briser af kold luft. Bliver det så koldt, at det simpelthen ikke er nok blot at gå med Wheat termotøjet, kan termotøjet sagtens anvendes som det midterste lag tøj.

Termojakker, termobukser og termodragter fra Wheat

Vi fører her på siden et kæmpe udvalg af termoveste, termobukser og termojakker fra f.eks. Wheat.

Inden I beslutter jer for, hvilken slags overtøj som jeres dreng eller pige skal have på, vil vi gerne sige, at termodragt, termobukser og termojakker har vist sig yderst anvendelig til forår og efterår.

Slidstærkt Wheat termotøj til drenge og piger

Termovest, termobukser & termojakker fra Wheat produceres ofte med en mere god beskyttelse af de mest udsatte områder ved numse og knæ. Termotøj drenge og piger er nærmest uundværligt at have liggende i garderoben til mange forskellige situationer.

Når børnene leger udenfor i det kølige efterårsvejr, er det vigtigt at termotøjet kan holde til at blive slidt. Når små børn leger i sandkassen eller på legepladsen, slider det især på knæ og bagdel, og derfor er det praktisk, at termotøjet er forstærket på de udsatte områder.

Termotøj fra Wheat til når det regner

Termotøjet fra Wheat kan sagtens sættes sammen med bl.a. regntøj og skitøj. Det er derfor smart at benytte , når vejret er omskifteligt, hvor det på det ene tidspunkt er varmt, og lidt efter er det køligt og blæsende.

Når det er koldt, er der også tit regnvejr, og så er det smart at have et sæt lunt termotøj inde under regntøjet, så jeres barn kan holde sig varmt og tørt.

Når de to ting sættes sammen, er det også utrolig komfortabelt i de kolde måneder, hvor det er godt at have praktisk tøj på , så man kan modstå, hvad vejrguderne har at byde på, men hvor det er for varmt til flyverdragt, skibukser og vinterjakke. Så er det let som ingenting at lege ude i al slags vejr.

Wheat termotøj i høj kvalitet

Termotøjet fra Wheat er fremstillet i en lækker kvalitet. Uanset om I på jagt efter en Wheat termodragt, et par Wheat termobukser eller en Wheat termojakke, så finder I det her hos os.

Vil I være på den sikre side, er det også en smart idé at kigge på en hue eller to samt nogle handsker eller luffer, ikke bliver kolde, når de skal lege udenfor i lave temperaturer med koldt sand og jord.

Så få ungerne klar til de kølige måneder med et skønt sæt termotøj til børnene. Vi er sikre på, at vores store sortiment af Wheat termotøj falder i jeres smag - ellers er I mere end velkommen til at tage et kig i vores udvalg af termotøj fra andre mærker.

Wheat termotøj størrelser: Vi har Wheat termotøj i små og store størrelser

Du kan finde Wheat termotøj i stort set alle børnestørrelser. Wheat laver termotøj i størrelse 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152 og 164, så du kan finde Wheat termotøj i mange størrelser.

Er du på udkig efter Wheat termotøj i en bestemt størrelse, så kan du altid anvende vores størrelsesfilter og få vist det Wheat termotøj, som vi har i den enkelte størrelse. Du kan også kombinere størrelsesfiltret med farvevalg og dermed få vist det Wheat termotøj med bestemte farver i en bestemt størrelse.

Med de mange Wheat termotøj størrelser kan du nemt finde Wheat termotøj til både de helt små og op til de større skolebørn, som kan anvende termotøjet til udendørsaktiviteter i efterårs- og forårsmånederne.

Hvordan er Wheat termotøj i størrelsen?

Wheat termotøj har en normal pasform og størrelse. Det vil sige, at dit Wheat termotøj er svarende til den størrelse, der er angivet. Så du kan som udgangspunkt købe den størrelse, som du plejer at købe, når du skal have et sæt Wheat termotøj.

Du kan læse mere om størrelsen på det enkelte sæt Wheat termotøj under produktbeskrivelsen.

Wheat termotøj i mange forskellige farver

Uanset om du er på udkig efter Wheat termotøj i grøn, blå, brun, grå, gul, rosa, lilla, beige, hvid, orange, rød eller multifarvet, så kan du finde det her. Vi fører Wheat termotøj til piger og drenge i en lang række forskellige farver, så du nemt kan finde et sæt Wheat termotøj i netop den farve, som vil være det største hit derhjemme.

Du kan anvende vores filter til at få vist de sæt Wheat termotøj, som vi har i den enkelte farve. Du kan også angive flere farver der, så du kan nemt skræddersy din søgning til at få vist Wheat termotøj i de farver, som du ønsker.

Wheat termotøj - Mød Thilde, Loui og Alex

Kender du Thilde, Loui og Alex? Hvis ikke du gør det, så kommer du hurtigt til det, når du shopper Wheat termotøj. De tre navne er nemlig navnene på flere af de forskellige styles, som du kan finde blandt Wheats termotøj.

Thilde-modellen er en Wheat termojakke - ligesom Loui, der er den mest populære termojakke, når det gælder termotøj fra Wheat. Loui passer perfekt sammen med Alex, der er de mest populære termobukser fra Wheat.

Du vil med tiden også støde på andre navne i kollektionen fra Wheat - blandt andet Harley, der er modellen for Wheats termodragter.

Du finder både Thilde, Loui, Alex og de mange andre modeller her i vores store kategori af Wheat termotøj.

Wheat termotøj med fleece

Uanset om du søger en termojakke, termodragt eller termobukser med for, så er du kommet til det rette sted. Vores sortiment af Wheat termotøj har selvfølgelig også termotøj med for. Du kan derfor nemt finde Wheat termotøj med fleece her i vores kategori med Wheat termotøj.

Wheat termotøj med fleece er særligt populært, hvis børnene er meget ude og gerne skal have et ekstra lag til de kolde dage. Når du vælger Wheat termotøj med fleece, så får du termotøj, hvor indersiden har et lækkert fleecefor, som både er blødt og varmt.

Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis dit barn bliver helt vild med sit Wheat termotøj med fleece, da netop disse egenskaber gør det utroligt behageligt at have på.

Wheat termotøj med blomster

I vores store sortiment af Wheat termotøj finder du selvfølgelig også Wheat termotøj med blomster i form af print og tryk. Når du vælger Wheat termotøj med blomster på, så får du noget friskt termotøj, hvor print og farver er med til at få det til at skille sig ud.

Vi har Wheat termotøj med blomster i flere forskellige designs og farver, så du netop kan finde det sæt, der vil skabe størst glæde hos dit barn. Vi oplever, at det især er piger, der er vilde med Wheat termotøj med blomster, så har du en lille pige, som skal have et sæt termotøj - som hun gerne må se sød ud i, så er Wheat termotøj med blomster det oplagte valg.

Søger du efter et sæt Wheat termotøj med blomster i en bestemt størrelse eller farve, så anbefaler vi, at du anvender vores filter og får indsnævret din søgning, så du hurtigt får vist de for dig relevante sæt Wheat termotøj med blomster på.

Er Wheat termotøj vandtæt?

Nej, Wheat termitøj er ikke vandtæt, men flere af modellerne er vandafvisende. Du kan læse mere om, hvilke af de enkelte termotøjsudgaver fra Wheat der er vandafvisende i produktbeskrivelserne for hvert enkelt produkt.

Modtag jeres Wheat termotøj med gratis fragt

Når I handler her i shoppen, giver vi jer muligheden for, at modtage jeres nye, lækre termotøj fra Wheat uden at skulle betale fragten. Dette er noget vi tilbyder på alle ordre til en adresse i Danmark. Vi håber på, at du fandt det sæt termotøj fra Wheat, som du og dit barn har været på udkig efter.

Har I nogle specifikke ønsker, måske en bestemt slags termotøj fra Wheat, som I godt kunne tænke dig i shoppen, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Sådan finder du Wheat termotøj på udsalg

Selvom Wheat termotøj er noget nær det mest populære termotøj til børn, så sker det også, at vi har Wheat termotøj på udsalg. Når vi har Wheat termotøj på udsalg, så kan du finde de populære styles til nedsatte priser.

Du kan selvfølgelig se alt vores Wheat termotøj på denne side, ellers kan du finde alle vores udsalgsvarer i vores udsalgskategori.

Sådan får du gode Wheat termotøj tilbud

For mange børneforældre er termotøj noget, som skal købes jævnligt - nogle gange endda op til flere gange om året, alt efter hvor hurtigt den lille vokser. Derfor er sådan noget som Wheat termotøj på tilbud en rigtig populær ting - og det kan vi godt forstå.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det aktuelle Wheat termotøj på tilbud. Du kan holde dig opdateret på vores aktuelle tilbud på Wheat termotøj på flere måder. Først og fremmest kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du vores aktuelle tilbud på Wheat termotøj direkte i din indbakke.

Vi anbefaler også, at du følger os på sociale medier, hvor du blandt andet kan finde os på Facebook og Instagram. Ved at du følger os der, kan du altid se vores opslag med blandt andet tilbud på Wheat termotøj og meget, meget andet.

Her kan du købe Wheat termotøj med kredit

Står du og mangler et sæt Wheat termotøj, men pengene er små, så skal du ej fortvivle, for du kan nemlig købe Wheat termotøj med kredit her hos Kids-world.

Du kan få kredit i op til tre måneder, ligesom du kan vælge at betale med børnepenge via vores børnepengekreditordning. På den måde udskyder du din betaling af for eksempel dit Wheat termotøj til næste gang, hvor du får udbetalt børnepenge.

Tilføjet kurv