Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Varmepude bamse til børn

35
Anbefalet Alder (Legetøj)

Varmepude bamser

Glem alt om kulde og kolde små kinder, det løser du ved at give dine børn en varmepude bamse. Vi har mange søde og nuttede varmepude bamser, der har en beroligende effekt på barnet.

En varmepude bamse er med til at skabe en atmosfære af tryghed og hygge omkring barnet, mens de afgiver varme. Varmepude bamser er derfor den perfekte løsning, der kan virke lindrende på lette smerter og mildt ubehag hos små børn.

Hvad er varmepude bamser?

Vidste du, at varmepude bamser er en naturlig måde til at berolige et utilpas eller frysende lille barn? Og vidste du, at en varmepude bamse er en hurtig og effektiv måde, som også blev benyttet førhen i tiden til at få barnet til at føle sig mere veltilpas?

En varmepude bamse er designet til at virke varmeafgivende til små børn over 2 måneder. Det får hurtigere børnene til at falde til ro, hvis de for eksempel har fået mavepine, har svært ved at sove, eller har svært ved at holde varmen.

En varmepude bamse kan hurtigt gøres håndvarm foran en lun brændeovn, eller ved at vikle den ind I et håndklæde og placere den et kort stykke tid på en lun radiator. En varmepude bamse kan også varmes 10-15 minutter i en ovn på højst 75 grader. Dog tåler en varmepude bamse ikke mikrobølgeovne.

Når varmepude bamsen er blevet lun, er den ekstra rar og beroligende at putte med for barnet. Det kan minde det lille barn om en rar og velkendt ven og får hurtigt barnet til at få varmen igen og falde til ro.

Varmepude bamser i mange forskellige farver

Tag et kig i vores brede sortiment af nuttede varmepude bamser i mange naturlige farver. Man kan komme rigtig langt med en hyggelig varmepude bamse i naturfarver, der ligner små nuttede dyr og kan minde barnet om deres bedste venner.

Vi har både store og små varmepude bamser i naturlige nuancer af hvid, gul, brun, grøn, grå, beige og multifarvede, der passer naturligt sammen. 

Stort udvalg af varmepude bamser

Vores store udvalg af varmepuder kommer i mange forskellige typer af figurer og former, så der er noget der virker tryghedsskabende for alle børn.

De fleste børn elsker små nuttede bamser. Hvad kan være mere rart for et barn end en varmepude bamse, der ligner deres yndlingsdyr? En sød lille kamel, en sæl med knuselskende øjne eller den sødeste lille ninus, kan få barnet til at falde til ro.

I vores udvalg af varmepude bamser har vi mange forskellige nuttede dyr at vælge imellem. Vi har små søde varmepude kaniner i farverne hvid, beige og brun, samt de sødeste lille varmepude sæler i hvid og grå. Vi har bjørne bamser i brun, beige og hvid som en isbjørn. Vi har forskellige fugle, for eksempel ænder, gæs, kyllinger og måger. Derudover har vi eksotiske dyr som kameler, elefanter og delfiner.

Gratis fragt på varmepude bamser

Vil du gerne give dine børn de sødeste og blødeste varmepude bamser, så bestil en nuttet varmepude bamse fra Kids-world i dag. Vi giver gratis fragt på alle vores varmepude bamser, så længe du bare får varerne leveret til en adresse i Danmark.

Du kan også altid få leveret varmepude bamsen til dit lokale posthus eller i en pakkeboks, så du behøver ikke at gå langt for at hente den.

Vil du have mere information om vores fragtmuligheder? Læs meget mere om gratis fragt på vores side for fragt og levering. Du kan også altid ringe til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe.

Tilføjet kurv