Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vans støvler til børn

2
Skostørrelse
40%
Vans Støvler - Skate High Mte-1 - Black/Asphalt Vans Støvler - Skate High Mte-1 - Black/Asphalt 389,97 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
40%
Vans Støvler - Unicorn Sk8-Hi - Delicate Blue/Silver Vans Støvler - Unicorn Sk8-Hi - Delicate Blue/Silver 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Vans støvler til børn

Når de lune sommerdage er blevet udskiftet med de fugtige og kolde efterårs- og forårsdage, er det rart at være på forkant med et par pæne og slidstærke støvler fra Vans. Fødderne skal holdes varme, hvilket Vans støvlerne er velegnet til.

Vans støvler er oplagte at bruge i de kolde og fugtige efterårs- og forårsdage, og I finder hele vores udvalg lige her på siden. Støvlerne fra Vans kommer i flere forskellige styles og farver.

Hvis jeres barn elsker at være udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det en god idé, at I godt efter et par støvler fra Vans i materialer, som flere forskellige vejrforhold, og ikke mindst er slidstærke.

Vælg de rigtige Vans støvler

Vans støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at give en god komfort uden at gå på kompromis med deres evne til at modstå fugt og kulde. Vans støvlernes størrelse skal naturligvis passe, og et godt råd er, at købe nogle Vans støvler, som I tænker jer, passer til jeres dreng eller piges fødder i noget tid.

Almindelige Vans støvler går forholdsvis langt op på skinnebenet. Almindelige støvler fra Vans er fordelagtige, når jeres dreng eller pige lege steder med sne, eller der er dybe vandpytter.

Ankelstøvler fra Vans kan bruges både som almindelig hverdagsstøvler og festsko - og skal der leges, skal det helst ikke være med forhold som sne, slud og dybe vandpytter. Ankelstøvler fra Vans er ideel til sjov og leg ude i køligt vejr uden at de hindrer ham eller hende i bevæge sig rundt.

Støvler fra bl.a. Vans i forskellige farver

Her ved Kids-world finder I et stort sortiment af støvler til børn - også fra Vans. Støvlerne fra blandt andet Vans kan findes i et stort udvalg af farver såsom brun, sort og rød.

Vi tilbyder jer selvfølgelig også gratis fragt når I handler jeres barns nye støvler fra Vans her ved os - så tag jer et godt kig omkring, mon ikke I finder et par støvler fra Vans, som falder lige i jeres smag.

Tilføjet kurv