Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stofmaling til børn

1
Anbefalet Alder (Legetøj)

Stofmaling og tekstilmaling

Stofmaling og tekstilmaling er en fantastisk måde at give nyt liv til gammelt tøj, og til at skabe sjov og kreativ beklædning som er helt unik. Det er en hyggelig og spændende aktivitet for børn i alle aldre, og der findes stofmaling i mange forskellige farver og finishes så dit barn kan opnå det ønskede design - uanset hvor farverigt eller kompliceret det er. 

Børn har altid været vilde med at male - uanset om det er på lærred, papir eller en t-shirt. Tekstilmaling er en fantastisk måde for børn at skabe unikke designs på deres gamle t-shirts, muleposer, trøjer etc. Der er mange gode teknikker og idéer til stofmaling - du kan for eksempel bruge skabeloner ovenpå tøjet for at sikre et perfekt design, eller grøntsager!

Tag en kartoffel og skær forskellige former ud på den - så kan dit barn dyppe den i stofmaling og bruge den som stempel på tøjet. Her kan man virkelig få mulighed for at være ekstra kreativ.

Tekstiltusser til børn

Tekstiltusser gør det endnu nemmere for dit barn at lave sine egne designs på tøj uden at rode. De kan anvendes på et hvilket som helst type tekstil og er meget ligetil at bruge. Tegn med dem direkte på et rent stykke stof.

Tekstiltusserne fra SES Creative fungerer bedst på tøj i lysere farver. De kan skabe permanente designs på alle tekstiler som ikke går væk i vask. Farverne holder sig skarpe og friske i lang tid, og tekstilmåder er en simpel og anderledes måde for dit barn at være kreativ på.

Giv dem en chance, dit barn vil med sikkerhed blive fan! De får mulighed for at udvikle deres personlige stil og være kreative samtidig.

Tilføjet kurv