Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
30%

Småfolk Cykelhjelm - Creme m. Rosa Æbler

[T153]
Småfolk børnetøj og babytøj 349,95 DKK

Cykelhjelm fra Småfolk

Praktisk Småfolk cykelhjelm i cremefarvet med masser af rosa Småfolk æbler med lidt glimmer i forskellige størrelser over det hele.

Cykelhjelmen er en letvægts model med god ventilation og med praktiske skumpuder indvendigt, som ikke blot sørger for en langt bedre og komfortabel pasform, men er også med til at absorbere stød.

I baghovedet er der en skrue, som enten mindsker eller øger omkredsen af hjelmen, og kan derfor tilpasses helt individuelt til barnets hovedstørrelse. Under hagen er der justerbare stropper i rosa med nem tilpasning og en smart klik-spænde.

Det er vigtigt at hjelmen ikke kan bevæge sig frem og tilbage, eller fra side til side, når hjelmen er på hovedet. Stropperne skal være spændt forsvarligt, således når barnet åbner munden, at man kan mærke at stropperne spænder en smule. Der medfølger en rigtig god og beskrivende manual for at opnå den helt rigtige pasform for hjelmen.

Hjelmen kan bruges til cykling, skateboard, rulleskøjter, løbehjul og løbecykler, men absolut ikke til nogen form motoriseret kørsel eller klatring.

Størrelsesguide:

S = 50-54 cm
M = 54-58 cm
L = 58-61 cm

Fremstillet af: 100% udvidet polystyren.

Style: 62-9490, Farve: 502 Blush

Varenr.: T153
Status: Ikke på lager
Producent: Småfolk
Type: Cykelhjelm
MPN: 629490 -502
Farvekode: 502
Tags: Småfolk 629490 , Småfolk Cykelhjelm
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Beskyttelsesudstyr   
Tilføjet kurv