Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Skuffer

29

Skuffer og opbevaringsskuffer

Børn har ofte masser af legetøj, kreative sager som maling, blyanter, ler, modellervoks, hårpynt, tilbehør, spil, samlekort og alverdens andre ting at holde styr på. Det kan være vanskeligt at organere et børneværelse og finde ekstra opbevaringsplads, men med skuffer og opbevaringsskuffer kan du løse dette problem.

Du kan finde opbevaringsskuffer i alverdens materialer og størrelser, og de kan passe ind i et hvilket som helst rum. Med skuffer kan du nemt få styr på børneværelset og organisere deres forskellige ting.

Vi har et udvalg af opbevaringsskuffer i mange designs som vil se godt ud i indretningen samtidig med at de er meget praktiske. De er holdbare og du får god værdi for pengene - desuden kommer de i mange forskellige prisklasser så alle kan finde noget.

Opbevaringsskuffer i sjove designs fra LEGO®

LEGO® tilbyder populære opbevaringsskuffer formet som de legendariske LEGO®klodser, de kommer i forskellige størrelser og mange farver, så de kan rumme alverdens sager i forskellige størrelser. De er stilfulde og passer perfekt ind på såvel børnenes værelse som alle andre rum i huset.

En sjov og oplagt løsning er selvfølgelig at opbevare LEGO® eller andre former for byggeklodser i dem, hvis det er noget dit barn er fan af. Køb gerne flere opbevaringsskuffer fra LEGO® i forskellige farver, så dit barn nemt kan se hvad der hører til en bestemt skuffe. Opbevaringsskufferne fra LEGO® kan sagtens stables, bruges på reoler, hylder, eller blot stående på gulvet.

Opbevaringsskufferne passer perfekt ind på legeværelset og børneværelset

Dit barn har med garanti et væld af ting på deres værelse, såsom masser af forskelligt legetøj. Det skulle gerne opbevares på en organiseret måde, så det er nemt for dit barn at rydde op efter leg så legetøjet ikke konstant ligger på gulvet og flyder. Det kan ofte virkelig som en umulig opgave at få dine børn til at glæde sig til at rydde op, men med opbevaringsskuffer bliver det meget hurtigere og nemmere for dem.

Uanset om du har brug for mere opbevaringsplads til tøjdyr eller LEGO®, er det vigtigt at du overvejer hvor meget plads der er på dit barns værelse, og vælg opbevaringsskuffer som du nemt kan placere ind for at udnytte pladsen.

Opbevaringsskuffer i plast

Her hos Kids-world finder du et stort udvalg af opbevaringsskuffer i plast. Disse er gode til brug på børneværelset da de er stabile, hårdføre, nemme at gøre rene og rummelige. Du finder opbevaringsskuffer i plast i et stort udvalg af farver, så du kan vælge en eller flere der passer perfekt ind hjemme hos jer.

Desuden tilbyder vi gratis levering i hele Danmark - din ordre bliver endda sendt samme dag hvis du bestiller inden kl. 15 - så bliver det ikke nemmere at købe opbevaringsskuffer online.

Tilføjet kurv