Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Name It sandaler til børn

12
Skostørrelse

Name It sandaler til børn her

Her hos Kids-world fører vi et stort udvalg af Name It sandaler til børn. Name It sandaler til børn kan købes i forskellige styles og farver, som vi selvfølgelig håber, at I kan lide.

Har I ikke haft held med at finde et par sandaler fra Name It i den rigtige farve, størrelse eller style, skal I endelig kigge jer omkring i de andre kategorier med sandaler - vi har flere hundrede styles på lager.

Stort udvalg af sandaler fra bl.a. Name It

Hvad end I har et ønske om en sandal med tå-split eller rem, er udvalget stort her hos os. Den mest populære sandal i vores sortiment, er den med en eller flere remme hen over foden, som lukkes med en enkelt eller to stilrene spænder.

Remmene kan løsnes alt efter behov - er det ikke helt koldt eller varmt udenfor, kan det være nødvendigt med en lidt mere løsnet rem, så der er plads til et par strømper.

Sandalens sål har også noget at sige - tager man eksempelvis et kig på en korksål, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig fodens form, samtidig med, at den giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse.

Komfortabelt fodtøj

Sandaler fra Name It er lavet i fine materialer, der gør fodtøjet behagelig at gå med. Både drenge og piger vil elske at gå med et par Name It sandaler, og med vores udvalg af Name It sandaler, er der en god sandsynlighed for, at det næste par Name It sandaler bliver fundet her.

Derfor er sandaler fra Name It rare at gå i

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra Name It er, at det giver dem rig mulighed for at få frisk luft til fødderne. Hvis vejret er lidt for koldt til at have bare tæer i sandalerne, løsner I bare remmene en smule, så der kan være plads til et par sokker.

Udvalget af Name It sandaler er stort, og I finder alle former for sandaler her hos os. Når I til vejs ende i søgningen efter et par nye sandaler her i kategorien, skal I endelig kigge i resten af vores sortiment af sandaler.

Tilføjet kurv