Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lil Atelier kjole til børn

26
Størrelse
15%
Lil Atelier Spencer - NmfNelly - Cameo Rose Lil Atelier Spencer - NmfNelly - Cameo Rose 297,46 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Lil' Atelier Kjole - NmfHonja - Peyote Lil' Atelier Kjole - NmfHonja - Peyote 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Lil' Atelier Spencer - NbfDaley - Light Blue Denim Lil' Atelier Spencer - NbfDaley - Light Blue Denim 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  

Fine kjoler fra Lil' Atelier til børn

Er I på udkig efter en Lil' Atelier kjole? Så er I havnet det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores udvalg af de flotte kjoler fra Lil' Atelier.

Det er virkelig skønt at bevæge sig rundt i det dejlige sommervejr, med bare ben i en dejlig let kjole fra Lil' Atelier.

Kjolerne fra Lil' Atelier og kjolerne fra alle de andre mærker som vi har i vores sortiment kan findes med forskellige snit - der skulle være noget for enhver smag.

En Lil' Atelier kjole til flere lejligheder

Vi elsker kjoler! og vi ved også, at mange piger der er rigtig mange børn, der ligeledes elsker at gå i kjole. Kjolerne fra Lil' Atelier er som regel en vinder ved festlige lejligheder, hvor børnene har lyst til at se ekstra smukke ud.

Kombiner Lil' Atelier kjolen med andet tøj

Det er sjældent noget problem, at finde matchende tøj, som sammen med Lil' Atelier kjolen komplimenterer hinanden. Lil' Atelier kjolen eksempelvis sammensættes med et par søde strømpebukser, og en nydelig jakke eller en fin cardigan.

Det handler naturligvis om, hvilken kjole fra Lil' Atelier jeres pige godt kan lide. Kun fantasien sætter begrænsningerne for, hvad der kan lade sig gøre.

Ift. fodtøj burde der være en passende Lil' Atelier kjole i vores udvalg. Lil' Atelier kjolen kan bruges i forbindelse med mange forskellige aktiviteter som f.eks. gåture, bagning og hyggestunder med venner og veninderne.

Få leveres jeres nye kjole fra Lil' Atelier gratis i Danmark

Når I køber jeres nye kjole fra Lil' Atelier her på Kids-world.dk, har I muligheden for, at få leveret jeres ordre ganske gratis til en dansk adresse.

Tilføjet kurv