Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lee t-shirts til børn

15
Størrelse
35%
Lee T-shirt - Wobbly Graphic - Bright White Lee T-shirt - Wobbly Graphic - Bright White 149,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
35%
Lee T-shirt - Wobbly Graphic - Pearl Grey Marl Lee T-shirt - Wobbly Graphic - Pearl Grey Marl 103,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
35%
Lee T-shirt - Oversized - Pastel Lilac Lee T-shirt - Oversized - Pastel Lilac 136,47 DKK
Oprindeligt:  209,95 DKK  

Lee t-shirts til børn

En Lee t-shirt er som regel en vinder hos piger og drenge. Om sommeren er en t-shirt virkelig rar til de varme dage, hvor det kan blive for varmt med en bluse.

Det er bestemt ikke usædvanligt, at drenge og piger bruger deres Lee t-shirt, som det yderste lag ovenpå en trøje eller bluse, for at få et ekstra smart udseende.

Find en Lee t-shirt i jeres stil

Der er på rigtig mange måder noget fantastisk over en t-shirt, og en t-shirt kan som regel sammensættes med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Lee. Det mest fantastiske ved en t-shirt fra Lee er, at den kan kombineres med mange andre typer tøj. Hvad end man har en intention om et farverigt outfit eller et mere neutralt look, er det sjældent dumt med en Lee t-shirt.

T-shirts fra Lee til hverdag og fest

Du har rigelige Lee t-shirts at vælge mellem i vores udvalg. Vi tilbyder et afsindig stort udvalg af t-shirts i en bredt vifte af designs og farver, så vi håber selvfølgelig på, at der er noget til enhver garderobe. Du finder blandt andet poloer, kortærmede og langærmede. Der er der ikke så meget andet at sige, end at vi håber, at I finder den Lee t-shirt, som I er på udkig efter. Tag endelig et kig rundt omkring i resten af vores univers af babytøj og børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Gratis levering af t-shirts fra Lee

Har I fundet den helt rigtige t-shirt fra Lee, har du muligheden for, at få leveret jeres ordre kvit og frit til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv