Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kavat vinterstøvler til børn

4
Skostørrelse
35%
Kavat Vinterstøvler - Murjek XC - Sort Kavat Vinterstøvler - Murjek XC - Sort 584,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Kavat Vinterstøvler - Asgaard EP - Mørkebrun Kavat Vinterstøvler - Asgaard EP - Mørkebrun 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  

Kavat vinterstøvler til børn

Når de kolde vinterdage melder sin ankomst, er det rart at have godt styr på vintertøjet og især vinterstøvlerne Fødderne skal holdes varme, hvilket Kavat vinterstøvlerne egner sig perfekt til.

Vinterstøvler fra Kavat er oplagte at bruge i de kolde vintermåneder, og I finder hele udvalget lige her på siden. Kavat vinterstøvlerne kan købes i flere forskellige størrelser, designs og farver.

Hvis jeres barn elsker at lege udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at I køber et par vinterstøvler fra Kavat i materialer, som kan tåle kold vind og fugtigt vejr.

Skal det være lange eller korte Kavat vinterstøvler?

Det er ikke til at vide, hvilke designs Kavat beslutter sig for at lave årets vinterstøvler i. Uanset hvilket brand I køber vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sine fordele.

De lange Kavat vinterstøvler går naturligvis længere op på benet end korte vinterstøvler. De lange Kavat vinterstøvler er især gode, til når barnet gerne vil forcere høj sne eller gå i vandpytter.

De korte og mellemlange Kavat vinterstøvler er ret praktiske, når der ikke forventes dybe vandpytter eller høj sne. Den korte Kavat vinterstøvle er ideel til leg ude i det kølige vintervejr samtidig med, at de ikke begrænser børnene i bevæge sig rundt.

Vinterstøvler fra bl.a. Kavat i forskellige farver

Hos Kids-world finder I et pænt udvalg af vinterstøvler til drenge og piger - også fra Kavat. Det vil altid være muligt, at finde en vinterstøvle uanset farvepræferencer. Er I dermed på jagt efter et par vinterstøvler i hvid, sort, rosa eller måske multifarvet, er I kommet til det helt rigtige sted.

Vi tilbyder jer naturligvis gratis fragt når du handler din dreng eller piges nye Kavat vinterstøvler her ved os.

Tilføjet kurv