Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

bObles dino

3

bObles Dino

Her på siden finder du den populære bObles dino, som med sit karakteristiske udseende er blevet et hit hos rigtig mange børn og forældre. 

bObles Dino består af to skumfigurer; henholdsvis en stor og en lille. Figurerne passer til hinanden, hvis den store placeres korrekt på den anden. Der er lagt op til rigtig mange timers leg med bObles Dino, som kan placeres på gulvet på flere forskellige måder, som alle giver anledning til sjov leg. 

De helt små børn kan ligge skråt op ad dinoens skå ryg. Er de små lidt mere vovede, kan de bruge ryggen af bObles dinoen til at rutsje ned af. Ryggen kan også bruges som en skå bakke, som de ved hjælp af en hånd, kan forsøge sig at gå op ad. Der er et utal af måder dinoen kan bruges på - det er kun fantasien, som sætter grænser her. 

Dinoen kan naturligvis bruges sammen med andre tumlemøbler fra bObles. 

bObles Dino er perfekt til leg og tumlerier

bObles er blevet kendt for sin gode evne som tumlemøbel. Møblerne er designet til at være både udfordrende og stimulerende for børn i alle aldre.

BObles har gjort meget ud af, at bObles Dinoerne er sjove for børnene at lege med. Det skal gerne være sådan, at børnene helt naturligt får lyst til at røre sig gennem leg med møblet.

bObles Dinoen er danskdesignet

bObles tumlemøbler er danskdesignede møbler, som er udviklet til at udvikle børns motorik og motivere dem til at bevæge sig. Møblerne er skabt til mange forskellige funktioner, samtidig med at de er flotte at se på - både på børneværelset og i stuen. Alle tumlemøblerne er lavet i fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og phtalater.

Tilføjet kurv