Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ticket To Heaven Dynefrakke - Julie - Dusty Olive

[OR683]
Ticket To Heaven børnetøj og babytøj 479,97 DKK Oprindeligt: 799,95 DKK
5 år (110)

Størrelse

5 år (110)

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

  • Gratis fragt
    på danske ordrer


Lille

Normal

Stor

Dynefrakke fra Ticket To Heaven

Smuk Ticket To Heaven dynefrakke i støvet olivengrøn med sorte kanter og lynlåse i blankt, gyldent metal. Dynefrakken har også fine, skrå syninger.

Ticket To Heaven dynefrakken har et flot, figursyet snit og er en lang model, som går ned over numsen og lårene. Den har en afrundet livåbning med slidser i siderne.

Dynefrakken har en aftagelig hætte, der lynes fast omkring den ekstra brede ribkrave. Ansigtsåbningen har smalle elastikkanter i toppen.

Dynefrakkens lange ærmer er med brede ribkanter i åbningerne. Fortil har den en dobbeltgående lynlås med en indvendig, bred vindstolpe. På fronten er der to skrå lynlåslommer i siderne.

Ticket To Heaven dynefrakken har en vandafvisende polyuretan-coating, er let vatteret, og invendigt har den et glatvævet for, hvor der ned ad ryggen står "TICKET OUTDOOR" med stor guldskrift.

Fremstillet af:
- Hovedmateriale: 100% polyester

Model: Julie Jacket, Style: 40600, Farve: Dusty Olive

Varenr.: OR683
Status: På lager
Producent: Ticket To Heaven
Type: Dunjakke
MPN: 40600 -Dusty Olive
Farvekode: Dusty Olive
Farve(r): Grøn
Tags: Ticket To Heaven 40600 , Ticket To Heaven Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    UDSALG    Børnetøj    Jakker    Sommerjakker    Ticket To Heaven    Ticket To Heaven Jakke    Ticket To Heaven Udsalg    Pigetøj   
Tilføjet kurv