Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Småfolk Flyverdragt - Pink m. Sæler

[OG356]
Småfolk børnetøj og babytøj 999,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Småfolk

Fin Småfolk flyverdragt i pink med et allover print af søde sæler.

Flyverdragten har en aftagelig hætte, der sidder fast med skjulte velcrolukninger. Ærmerne kan strammes ind med velcrobånd, så de sidder tæt om håndleddet, hvor der også er praktiske snefang i strækbar polyester. Snefanget har et smart hul til tommelfingeren, så det bliver holdt på plads, når barnet leger. Ved anklerne er der elastikkanter, samt der er aftagelige og justerbare støvlestropper.

Dragten er også spækket med reflekser, så det er meget nemmere og mere sikkert at bevæge sig udendørs i de mørke timer af vinterdøgnet. I ryggen har dragten en elastik, som giver en høj bevægelsesfrihed

Flyverdragten har også disse egenskaber:

  • Vandafvisende med et vandsøjletryk på 10.000 mm
  • Vindtæt
  • Økologisk coating uden brug af fluor
  • Tapede sømme
  • Åndbar med en åndbarhed på 10.000 g
  • Hurtigtørrende

Fortil kan flyverdragten åbnes med dobbelte lynlåse, der går ned ad begge ben. Under lynlåsene er der på brystet en praktisk lukning med velcro, så flyverdragten stadigvæk er lukket på den øverste del, hvis man lyner dragten lidt op, når barnet f.eks. har det lidt for varmt.

Flyverdragten er foret med en lækker fleece, der kan holde barnet dejligt varmt i de kolde måneder, og i ærmerne er der en foring af et praktisk, glatvævet materiale, så det er let at få flyverdragten af og på i en fart.

Fremstillet af: 100% polyester

Model: 63-9662. Farve: 503 Rapture Rose

Varenr.: OG356
Status: Ikke på lager
Producent: Småfolk
Type: Flyverdragt
MPN: 63-9662 -503
Farvekode: 503
Tags: Småfolk 63-9662 , Småfolk Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv