Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Reima Flyverdragt - Sleet - Pink m. hjerte

[OE908]
Reima børnetøj og babytøj 699,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Reima

Super flot Reima flyverdragt til de mindste i en flot pink farve med hjerte på hætten.

Flyverdragten har en spids, fleeceforet hætte der kan tages af med trykknapper omkring halsåbningen. Hætten har elastik omkring åbningen og har et reflekshjerte i spidsen, så når hætten er enten nede eller oppe kan barnet blive set i de mørke timer. Resten af dragten har reflekser på både for- og bagside for at øge sikkerheden i mørket.

På fronten åbnes dragten med en lynlås i hvid og har en hjerteformet trykknapslomme på højre side. I ærmerne er der fleeceforet elastikkant for komfort og funktionalitet. På den måde sidder dragten nemlig tæt omkring håndleddet uden at stramme, men også at den holder vinden ude, så barnet undgår at blive koldt.

Indvendigt er flyverdragten foret med nylonfor, som både er glat, blødt og super praktisk, når man skal tage jakken på, de tøjet bare glider over nylonet. Rygstykket er længere end forstykket, så dragten går længere ned over numsen.

Det er muligt at regulere i taljen med elastik og almindelige knapper, så dragten kan få en bedre pasform for det enkelte barn der bærer den.

Reima har som vant lavet flyverdragten i en rigtig god kvalitet i et holdbart materiale med praktiske egenskaber til vinterhalvåret. Dragten er nemlig 100% vind- og vandtæt testet ved et højt vandsøjletryk på hele 10.000mm. Alle sømmene er tapede og holder vandet uden for kroppen. Flyverdragten er også varme isoleret og åndbar, så legen kan fortsætte udendørs i lang tid. Dragten er også super nemme at gøre rene. Det er vigtigt at undgå at vaske jakken for meget, så egenskaberne falder i styrke. Derfor har Reima sørget for, at flyverdragten er lette at tørre over med en fugtig klud eller skylle dem af.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid.
- Membran: 100% polyurethan.
- Indre: 100% polyester.

Model: Sleet Overall, Style: 510198, Farve: 4830 Berry Pink

Varenr.: OE908
Status: Ikke på lager
Producent: Reima
Type: Flyverdragt
MPN: 510198 -4830
Farvekode: 4830
Tags: Reima 510198 , Reima Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv