Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Maxi-Cosi Luftrenser - Connected Home - Clean - Hvid

[FZ151]
Maxi-Cosi 749,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

Luftrenser fra Maxi-Cosi

Smart Maxi-Cosi luftrenser i hvid og lyst træ.

Maxi-Cosi luftrenseren sørger for, at hjemmet er fri for luftbårne partikler - også på børneværelset. Den har et enkelt og minimalistisk design, som passer godt og diskret ind i de fleste hjem. Den har en cylinderform, og i toppen er der et LED-display med touch-knapper. Med det medfølgende luftfilter fjernes 99,97% af synligt støv, allergener, pollen og luftbårne partikler.

Luftrenseneren har WiFi, så den kan kobles op på et trådløst internet. Luftrenseren har desuden et diskret nattelys, som kan justeres i tre lysstyrker, og den kan afspille 4 beroligende meoldier og lyde, som hjælper barnet med at falde til ro. Højtaleren kan justeres i 5 lydstyrker. Luftrenseren kan desuden indstilles til enten at køre i 2 timer til f.eks. en middagslur eller i 12 timer til nattesøvnen.

Man har også adgang til luftrenseren gennem en app (Connected Home), hvor man kan justere hastigheden på luftrenserens vifte samt lys- og lydstyrke. Her kan man også vælge, hvilken lyd der skal afspilles, og timeren kan ændres. Apparatet har en praktisk børneløs, så nysgerrige pilfingre ikke kan tænde den eller ændre på indstillingerne. Luftfrenseren kan også stemmestyres med Amazon Alexa og Google Assistant.

Maxi-Cosi luftrenseren skal tilsluttes en strømkilde, og den bruger ikke batteri.

Maxi-Cosi luftrenseren er en del af serien Connected Home, hvor smarte produkter er forbundet med hinanden og kan styres fra en tablet eller smartphone med en app.

Bemærk: Det medfølgende filter skal udskiftes efter 1000 timers brug. Connected Home-app'en vil give besked, når det er tid til at skifte filteret, og nye filtre skal tilkøbes.

Specifikationer:
- Højde: 22 cm
- Diameter: 15,9 cm
- Vægt: 800 g
- Ledning: 1,55 m

Krav til forbindelse:
- 2.4GHz WiFi-forbindelse (understøtter ikke 5GHz)
- kompatibel med iPhone og iPad med iOS 10.0 eller senere
- Kompatibel med Android enheder med 64-bit og med Android 7.0 eller senere
- Bemærk: Er ikke kompatibel med Amazon Fire OS eller Chrome OS

Model: Clean 3-in-1 Air Purifier, Style: 3202101000, Farve: White Wood

Varenr.: FZ151
Status: På lager
Producent: Maxi-Cosi
Type: Tilbehør
MPN: 3202101000 -WHITE
Farvekode: WHITE
Farve(r): Hvid
Tags: Maxi-Cosi 3202101000 , Maxi-Cosi Tilbehør
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Maxi Cosi    Udstyr   
Tilføjet kurv