Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

LEGO® Ninjago Vinterjakke - Grøn/Navy

[OF718]
LEGO® Wear tøj til børn 699,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Vinterjakke fra LEGO® Wear

Lækker LEGO® Ninjago vinterjakke med hætte. Den har brede striber i støvet mørkegrøn nederst, græsgrøn på midten og navy øverst og på hætten. Hætten har desuden en flot pelskant.

Jakken har ved håndleddene et flot snefang i hvid rib med grønne striber. Denne rib går igen i bunden af jakken. Hætten kan knappes af med trykknapper, og pelskanten kan også tages af med trykknapper, hvis man ønsker et andet udtryk. jakken har to lommer fortil, der kan lukkes med en lynlås, og jakken lukkes med en gennemgående lynlås fortil.

I kraven er der et blødt fleece-for, så der ikke er noget, der generer ved hagen. Jakken har et glat polyester-for, og der er en smart, lille inderlomme, der kan lukkes til med velcro. På brystet sidder et lille, grønt trekantet mærke med krydsede sværd og ordet "Ninjago", og bagpå er der en refleks med et motiv af en LEGO® klods.

Jakken har desuden følgende egenskaber:

  • Vand- og smudsafvisende
  • Åndbar
  • Økologisk imprægnering

LEGO® Ninjago jakken er lavet i en lækker polyesterkvalitet med vandrette syninger, der giver brede, vatterede striber. Den kan helt sikkert holde barnet dejlig varmt i de kolde måneder.

Fremstillet af:
Ydre: 100% nylon
Indre: 100% polyester
Vattering: 100% polyester
Imiteret pels: 100% polyester

Model: Jadon 633, Style: 18350, Farve: 896

Varenr.: OF718
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO® Wear
Type: Vinterjakke
MPN: 18350 -896
Farvekode: 896
Tags: LEGO® Wear 18350 , LEGO® Wear Vinterjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv