Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Color Kids Flyverdragt - Rota - Lilla/Orange

[OG228]
Color Kids sko og overtøj til børn 699,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Color Kids

Super lækker Color Kids flyverdragt i lilla med et flot orange for.

Flyverdragten har en aftagelig, fleeceforet hætte, der sidder fast med trykknapper. I toppen er der en elastikkant, så den sidder godt til om ansigtet, og den har en lille skygge, der skærmer for regn, vind og sol. Ærmerne har en fleeceforet elastikkantkant, så de sidder blødt og behageligt om håndleddene. Ærmekanterne kan desuden justeres med en trykknap, så de får en god pasform, og så er det lettere at få handsker ind under ærmet, når det først udvides, og derefter knappes til. På brystet sidder en lille flaplomme, der lukkes med en trykknap. I ryggen sidder der en god elastik, der giver dragten en god pasform.

Flyverdragten har desuden disse specifikationer:

  • Vind- og vandtæt ved vandsøjletryk 8.000 mm.
  • Åndbar med en åndbarhed på 3.000 g.
  • Vandtæt og åndbar menbran
  • Tapede sømme for øget vandtæthed
  • Miljøvenlig coating uden FC, PFOA og PFOS
  • Vandafvisende coating uden fluor-stoffer (Bionic Finish Eco)
  • Hurtigttørrende

Color Kids flyverdragten lukkes med dobbelte lynlåse, der går fra halsåbningen og ned ad hvert ben. Så er det let at få dragten af og på det lille barn. Under lynlåsene er der på brystet en praktisk lukning med velcro, så flyverdragten stadigvæk er lukket på den øverste del, hvis man lyner dragten lidt op, når barnet f.eks. har det lidt for varmt.

Buksebenene har elastikkanter, og der er justerbare gummistropper, der kan sættes under vinterstøvlerne, så buksebenene ikke glider op. Indeni har dragten et blødt og lækkert for af fleece, på ryggen og bagsiden af benene, men bryst, ærmer og forside af benene er foret med et praktisk polyestermateriale, så flyverdragten er let at tage af og på i en fart. Der er praktiske reflekser på bukseben, ærmer og ryg, så barnet er synligt i trafikken, når det er udenfor i de mørke timer.

Her er en dejligt lun og lækker flyverdragt til de små, når de skal ud at lege i det våde og kolde efterårs- og vintervejr.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid-nylon
- Indre: 100% polyester
- Vattering: 100% polyester

Model: Rota Mini Padded Coverall, Style: 103416, Farve: 04144

Varenr.: OG228
Status: Ikke på lager
Producent: Color Kids
Type: Flyverdragt
MPN: 103416 -04144
Farvekode: 04144
Farve(r): Lilla
Tags: Color Kids 103416 , Color Kids Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Color Kids Flyverdragt    Color Kids Flyverdragt    Pigetøj   
Tilføjet kurv