Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Color Kids Dynejakke - Rhoda - Navy

[OG261]
Color Kids sko og overtøj til børn 449,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Dynejakke fra Color Kids

Smart Color Kids dynejakke i navy.

Dynejakken er en lang model, med et god elastik i taljen, så den får et flot, piget snit. Vinterjakken har en aftagelig hætte, der sidder fast med trykknapper. I toppen er der en elastikkant, så hætten sidder godt og tæt omkring ansigtet, uden at kold luft slipper ind, og i toppen er der en lille skygge, der skærmer for regn, vind og sol. Ærmerne har brede ribkanter, så de sidder godt og tæt til håndleddene uden at kold luft kan trænge ind. Fortil er der to praktiske, store klaplommer, der lukkes med en trykknap.

Color Kids dunjakken åbnes fortil med en gennemgående lynlås med et flot vedhæng af læder. Vinterjakken har et blødt og lunt fleecefor i den øverste del, mens resten er foret med et glatvævet polyestermateriale, så den er let at tage af og på i en fart. Bagpå er der ved den nederste kant et Color Kids' logo trykt i refleksmateriale, så barnet er lettere at se i mørke.

Vær opmærksom på, at dynejakken har et fyld af polyester.

Fremstillet af: 100% polyester

Model: Rhoda Padded Jacket, Style: 103402, Farve: 0100

Varenr.: OG261
Status: Ikke på lager
Producent: Color Kids
Type: Dunjakke
MPN: 103402 -0100
Farvekode: 0100
Farve(r): Blå
Tags: Color Kids 103402 , Color Kids Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    Color Kids Jakke    Color Kids Vinterjakke    Pigetøj   
Tilføjet kurv