Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat Disney badetøj til børn


Wheat Disney badetøj

Skal I snart på sommerferie eller måske tur i svømmehallen, så kig jer omkring i vores store udvalg af Wheat Disney badetøj til børn. Vi håber på, at vores lækre udvalg af Wheat Disney badetøj falder i jeres smag.

Badetøj fra Wheat Disney er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj kan bruges til flere anledninger, da badetøj fra Wheat Disney også blot kan bruges som shorts.

Fint Wheat Disney badetøj til børn i alle aldre

Drenge og piger elsker at lege ude på de dejlige sommerdage, hvor de både kan plaske i vand og mærke sandet mellem tæerne Når sommeren endelig rammer os, er det godt at have Wheat Disney badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

Ift. badetøjets udseende, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn vil gerne have, at deres badetøj er mere farverigt med striber, særlige mønstre eller motiver.

Pas godt på dit Wheat Disney badetøj

Badetøj holder til en del, men en tur i svømmehallen eller på stranden kan være hårdt for jeres badetøj fra Wheat Disney. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid er ensbetydende med formindsket levetid for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske Wheat Disney badetøjet i koldt vand med en kende håndsæbe eller shampoo lige efter, at det har været i brug. Undgå at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan ødelægge badetøjets elasticitet.

Sidste tip: Køb Wheat Disney UV-badetøj

Sidste tip: Se om ikke I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, sådan at I kan beskytte jeres pige eller dreng mod solens UV-stråler.

Her på Kids-world.dk har meget sejt UV-badetøj til piger og drenge.

Tilføjet kurv