Hummel udsalg - Spar 30% på sommertøjet Bluser, kjoler, bodyer, bukser og meget mere
-35%
Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå
Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå
Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå

Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Støvet Blå

[OJ152]
1.699,95 DKK Spar 594,99 DKK1.104,96 DKK
Tilbage
  • Gratis Fragt på danske ordrer
  • Leveringstid 1-3 hverdage
  • Børnepenge Børnepengebetaling
  • Returret 14 dages returret

Dunjakke fra Ver de Terre

Flot Ver de Terre dunjakke i støvet blå og med smalle kanter i støvet blå. Jakken er lavet i et glatvævet materiale med vandrette syninger, der giver et klassisk dunjakke look. Vinterjakken har en hætte med en flot kant af pels.

Ver de Terre dunjakken har en aftagelig hætte, som sidder fast med sølvfarvede trykknapper, og hættens pelskant kan tages af med en skjult lynlås. Ved ærmerne er der praktiske snefang med brede ribkanter.

Vinterjakken åbnes fortil med en lynlås med indvendig vindstolpe, og på fronten er der to lodrette lommer, som åbnes med en lynlås. Lynlåsene er sølvfarvede, og de har koksgrå vedhæng.

Ver de Terre dunjakken har et stort, praktisk navnemærke på indersiden. Vinterjakken er foret med et glatvævet for, og nederst på ryggen er der i venstre side et reflekstryk af Ver de Terres logo.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% nylon
- Indre: 100% nylon
- Vattering: 90% andedun + 10% andefjer

Style: 622, Farve: 665 Polar Blue

Ver de Terre bruger udelukkende pels fra Saga Furs, som forhandler pels fra europæiske lande, hvor der stilles høje krav til dyrevelfærden. Saga Furs er din garanti for, at pelsen er produceret med respekt for dyrene, og ansvarlighed og gennemsigtighed er altid helt centralt.

Varenr.: OJ152
Status: På lager
Producent: Ver de Terre
Type: Dunjakke
MPN: 622 -665
Farvekode: 665
Farve(r): Blå
Tags: Ver de Terre 622 , Ver de Terre Dunjakke
Se flere lignende produkter her:   Ver de Terre Udsalg    Ver de Terre Vinterjakke    Ver de Terre Vinterjakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv