Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

TACTIC spil, aktivitetsbøger, udendørs legetøj mv.

127
Anbefalet Alder (Legetøj)

Sjove spil og legetøj til børn fra TACTIC

TACTIC Games fremstiller klassiske samt innovative brætspil, som hele familien sammen kan hygge om. I TACTICs udvalg af produkter finder du kendte spil som Kalaha, Domino, Backgammon, Bingo, diverse quizspil og mange unikke brætspil, som TACTIC Games selv har udviklet.

TACTIC tilbyder også sjove, lærerige aktivitetsbøger til børn op til 10 års alderen. 

I mere end 50 år har TACTIC udviklet tusindvis af nye spil ideer, såsom Alias, Verdens Lande og Flag, Hvad ved du om-serien og mange andre.

De producerer og legetøj og udendørs spil, som er meget populære blandt børn i Norden. Se eksempelvis deres ringspil, bowlingsæt til børn, kroket, og curling.

Bag om TACTIC

TACTIC Games Oy, som også udgiver spil under navnet TACTIC, har været en af de førende skabere og producenter af bedst-sælgende brætspil i flere årtier. Udover at producere spil, udvikler de også bøger til børn. De er et brand kendt og respekteret for deres produkter af høj kvalitet.

TACTIC har hovedkvarter og fabrik i Pori, Finland, hvilket også var stedet hvor TACTIC blev stiftet i 1967. TACTIC er et brand som ønsker at bringe underholdning til familier verden over, på en innovativ og ansvarlig måde. TACTIC Group opretholder høje standarder når det kommer til miljøet, produktion, teknisk kvalitet, ansatte og arbejdsforhold.

TACTIC blev stiftet af Aarne Heljakka i 1967, og dengang hed brandet Nelosuote Oy. I 1980erne udvidede de til andre lande, og i 1995 skiftede de navn til TACTIC som de er kendt i dag.

Tilføjet kurv