Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sweatpants til børn

1430
Størrelse

Sweatpants og joggingbukser til børn

Rigtige mange børn er vilde med sweatpants og joggingbukser. De er både super behagelige og rigtig flotte. Derfor kan du naturligvis også finde et stort udvalg af sweatpants her hos Kids-world.

Sweatpants kan både bruges til hverdag, afslapning og sport. I vores sortiment kan du finde sweatpants i mange forskellige størrelser, farver og modeller. Der er altså lidt for enhver smag.

Derudover kan du også finde sweatpants fra masser af kendte mærker såsom Adidas, Converse, Fila, Joha, Kappa og mange flere. Gå på opdagelse i vores udvalg og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at finde lige præcis det, som du leder efter.

Sweatpants og joggingbukser til børn i alle aldre

Sweatpants og joggingbukser er et hit hos børn i alle aldre. Derfor har vi sweatpants i mange forskellige størrelser. Du vil normalt kunne finde sweatpants og joggingbukser i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og str. 188.

Der er både sweatpants til drenge og piger, så forhåbentlig kan du finde de helt rigtige sweatpants i vores store udvalg. Hvis du er på udkig efter sweatpants eller joggingbukser i en bestemt størrelse, så husk, at du kan bruge filteret øverst på siden.

Sweatpants og joggingbukser til drenge og piger

Her på siden finder du både sweatpants til drenge og sweatpants til piger. De super lækre og bløde bukser er versatile og kan bruges ved mange forskellige lejligheder. De fleste modeller i vores sortiment kan både bruges af drenge og af piger.

Du kan både købe sweatpants og joggingbukser separat og i sæt med en cardigan eller en sweatshirt. Derudover kan du faktisk også købe sæt med to par sweatpants.

Sweatpants til børn fra kendte mærker

I vores sortiment finder du sweatpants til børn fra masser af kendte mærker. Det betyder, at der er en masse forskelligt at vælge imellem, både når det kommer til pris, design, størrelser, farver og pasform.

Du kan bl.a. finde sweatpants og joggingbukser fra Adidas, Hummel, Kenzo, LEGO®, Puma, Levis, Müsli, The North Face, Noa Noa miniature, MarMar, GANT, Diesel og mange mange flere.

Vi har mange forskellige varianter. Der er f.eks. både sweatpants med bindesnore samt sweatpants uden bindesnore og sweatpants med lommer eller sweatpants uden lommer.

Sweatpants til drenge og piger i flotte farver

Skal de nye sweatpants være grå, rosa eller måske have et flot mønster? Ingen panik, her hos Kids-world har vi sweatpants til drenge og piger i mange forskellige flotte farver. Normalt vil du kunne finde sweatpants og joggingbukser i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Vi har både ensfarvede sweatpants og sweatpants med mønstre og logoer.

Du kan bl.a. finde sweatpants med leopardprikker, Mickey Mouse, vaskebjørne, traktorer, tigerstriber, prikker, planter, kaniner, striber, camouflage og tie dye/batik, for bare at nævne et par stykker.

Vi håber og tror derfor, at du nemt vil kunne finde et par sweatpants, som er helt perfekte til netop dit barn.

Sweatpants til hygge, sport og hverdag

En af grundene til at sweatpants og joggingbukser er så populære er, at de kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Sweatpants er oplagte til en hygge-søndag hjemme på sofaen eller i sommerhuset, fordi de er dejlig bløde og behagelige at have på. Derudover er de også gode udover sportstøj eller til træning, netop fordi de er nemme at bevæge sig i. Sidst men ikke mindst, så nyder mange børn og unge også have dem på til hverdag, hvor de ser seje ud sammen med f.eks. en t-shirt, en tanktop eller en sweatshirt.

Tilføjet kurv