Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Splash About badetøj til børn

62
Størrelse

Splash About badetøj til drenge og piger

Skal I snart på badeferie eller en tur i svømmehallen, så tag jer et kig på vores pæne sortiment af Splash About badetøj til børn.

Splash About badetøj er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur på stranden eller i svømmebassinet. Badetøj fra Splash About kan bruges til flere anledninger, da Splash About badetøj også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Lækkert Splash About badetøj til piger og drenge

Piger og drenge nyder at lege udenfor i det dejlige sommervejr, hvor de rigtigt kan lege i vand og mærke varmen fra sandet under fødderne Når sommeren endelig er over os, er det godt at have Splash About badetøjet liggende klar i skabet.

Nogle børn vil gerne have, at deres badetøj har striber, motiver eller flere farver.

Forlæng levetiden på badetøjet fra Splash About

badetøj fra Splash About kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid giver en forringet holdbarhed for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Splash About altid vaskes med omhu.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske Splash About badetøjet i koldt vand med en kende håndsæbe eller shampoo straks efter, at det har været i brug. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan ødelægge badetøjets elasticitet.

Sidste tip: Køb UV-badetøj fra Splash About

Det kan være en god idé, at se om I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så jeres børn er beskyttet mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv