15. December - Spar 25% på Noa Noa og Soft Gallery Skynd her - gælder KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Sofie Schnoor Sengetøj

(5) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Petit by Sofie Schnoor Sengetøj - Baby - Lyseblå m. Blade
Petit by Sofie Schnoor Sengetøj - Baby - Lyseblå m. Blade 349,95 DKK     Spar 122,49 DKK   
227,46 DKK Lækkert sengetøj fra Sofie Schnoor

Er du på udkig efter noget Sofie Schnoor sengetøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et bredt ud udvalg af Sofie Schnoor sengetøj i god kvalitet. Sengetøjet fra Sofie Schnoor kommer i flere forskellige styles - både til drenge og piger - så kig dig omkring i vores udvalg, og se om ikke du finder et smart sæt sengetøj.

Sengetøjet består som regel af et pudebetræk og et dynebetræk. For god ordens skyld skal du dog kontrollere beskrivelsen af produktet, om hvorvidt der følger et pudebetræk med. Pudebetrækkene lukkes enten med foldelukning, snore eller med skjulte knapper - dette står også beskrevet i produktbeskrivelsen.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra mange kendte brands

Vores sortiment er stort og bredt, sådan at vi kan tilbyde dig præcist det sengetøj, som du er på udkig efter. Hvis du derfor ikke finder det helt rigtige sæt Sofie Schnoor sengetøj, skal du endelig ikke tøve med at kigge rundt i de andre kategorier.

Du finder også andet end sengetøj fra Sofie Schnoor

Foruden sengetøj, finder du også rigtig mange andre produkter fra Sofie Schnoor her hos Kids-world.dk. Når du handler hos os, får du ved levering af pakken i Danmark, fragten betalt af os. Så hold derfor altid øje med de nye styles, som løbende tilføjes til kollektionerne.

Tilføjet kurv