CRAZY DAYS - Spar 50% på 1.400+ t-shirts i mange størrelser! - Shop nu mens udvalget er størst!

Smallstuff Regnslag

(2) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Smallstuff Regnslag - Navy m. Stjerner Smallstuff Regnslag - Navy m. Stjerner  349,95 DKK 

SmallStuff Regnslag - Lilla m. Blomster SmallStuff Regnslag - Lilla m. Blomster  349,95 DKK 


Smallstuff regnslag til barnevogn

Find jeres næste Smallstuff regnslag til barnevognen lige her. Smallstuff regnslag er nemme at omslutte omkring barnevognen, sådan at den kan forblive tør og varm. Smallstuff regnslag kan også være med til at giv noget læ, når vinden tager en smule til. Generelt er kvaliteten af regnslag høj over hele linjen, uanset om det er Smallstuff eller et andet mærke, der kigges på.

Brug Smallstuff regnslag med omhu

Regnslag har fået sit navn af en grund. De skal mest af alt bruges, når det regner. Er det derfor en dejlig solskinsdag, hvor temperaturen kommer godt op i graderne, er det ikke smart at bruge regnslaget. Regnslaget er produceret sådan, at der ikke kan komme regn ind - ligeledes giver det nogle udfordringer for den luft, som er inde i barnevognen.

Derfor bør du holde øje med, måske mærke efter, hvor varmt der er inde i barnevognen, når Smallstuff regnslaget kommer på. Er det en af de dage, hvor temperaturen svinger, og det kan være lidt svært at vurdere, hvorvidt i skal sætte Smallstuff regnslaget på barnevognen eller ej, kan I placere et termometer inde i rummet i barnevognen.

Tilføjet kurv