Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Småfolk Overgangsjakke - Vendbar - Lys Blå

[OI204]
Småfolk børnetøj og babytøj 549,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Overgangsjakke fra Småfolk

Flot Småfolk overgangjakke med et vendbart design. På den ene side er den en flot lyseblå farve med et broderet småfolk æble i sølv på venstre bryst, og på den anden side er den lyseblå med et allover print af blå og gule rulleskøjter, hotdog, pizza og meget mere.

Småfolk jakken har lange ærmer med brede elastiskkanter omkring håndleddene og i bunden. Halsåbningen har en rund udskæring med en flot aftagelig hætte som også har en bred indsyet elastikkant. Jakken har praktiske lommer på begge sider, og lukkes med en gennemgående lyseblå lynlås.

Jakken er fremstillet i en polyamid materiale med lamination coating på bagsiden, som forhindrer af fugt trænger igennem. Jakken er åndbar, vandafvisende, vindtæt og gør at dit barn til hver en tid vil forblive varm og tør.

Fremstillet af:
- 100% polyester

Style: 81-9611, Farve: 708 Stone Blue
Varenr.: OI204
Status: Ikke på lager
Producent: Småfolk
Type: Sommerjakke
MPN: 81-9611 -708
Farvekode: 708
Farve(r): Blå
Tags: Småfolk 81-9611 , Småfolk Sommerjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Småfolk Jakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv